(închide)

„Zile în aer liber!”, eveniment deosebit la Centrul Iosua Târgu-Jiu

 

La Centrul Iosua din municipiul Târgu-Jiu, voluntari ai Asociației Be TeeN și ai Asociației AJUNGEM MARI au participat la evenimentul „Zile în aer liber” organizat în parteneriat cu Asociația Persoanelor cu Handicap Oltenia. Voluntarii au petrecut alături de tineri câteva ore minunate.

Evenimentul a fost posibil datorită sponsorului Decathlon, care a donat mai multe echipamente sportive. Sponsorizarea de a fost în valoare de aproximativ 7.500 lei și a constat în articole sportive. „Am reușit să facilităm accesul la sport pentru membrii comunității "Centrului Iosua", și acest lucru ne face tare mândri! De fiecare dată când le trec pragul, observ bucuria de a face sport, iar trambulina, panourile de baschet, mesele de tenis sau celelalte articole sportive pe care noi am reușit să le oferim de-a lungul timpului, sunt utilizate intens. Noi suntem alături de ei, un partener și un prieten, pe termen lung!”, a spus Alin Cărăgui - Director Decathlon Târgu Jiu.  

Ziua a fost una deosebit de frumoasă, iar participanții s-au bucurat de activitatea sportivă în aer liber. „Cei prezenți la acest eveniment sunt adevărate exemple de voință și perseverență. Să fii VOLUNTAR e un exercițiu pe care, măcar o dată în viață, cu toții ar trebui să îl practicăm! Am jucat tenis, tenis de masa, baschet, mini golf, fotbal, s-a râs mult, s-au făcut planuri. A fost o zi de terapie pentru suflet, minte și corp! Multumim și Decathlon Târgu-Jiu, care a fost sponsorul principal al evenimentului”, a spus Roxana Pistol de la Asociația Ajungem Mari.

Galerie foto






Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste