(închide)

„Zilele Reciclării Deșeurilor Electrice”, la Târgu-Jiu

 

Municipiul Târgu Jiu se implică în organizarea Zilelor Reciclării Deșeurilor Electrice, alături de Eco Positive și eColectare.ro, partenerul local de colectare.
Evenimentul reprezintă o ocazie excelentă pentru a atrage atenția comunității asupra importanței colectării selective a aparatelor electrice, electronice sau electrocasnice uzate, vechi sau defecte, cu scopul de a spori reutilizarea, recuperarea și reciclarea lor. În Târgu Jiu va avea loc o campanie de colectare a acestor deșeuri în perioada 5-10 aprilie 2021.

În intervalul 5-10 aprilie 2021, deșeurile grele și voluminoase vor fi preluate de la domiciliu sau sediu de firmă pe baza comenzilor telefonice la telefon: 0752 568 092. Serviciul de preluare, manipulare si transport este gratuit, costurile fiind suportate de către organizatori.
În data de 10 aprilie 2021 între orele 9.00 și 17.00, vor funcționa 3 Puncte de Colectare a deșeurilor electrice accesibile comunității: la Centrul de Colectare DEEE Târgu Jiu - str. Termocentralei, nr. 27, la zona Debarcader, lângă lac și la Parcul Lido.

Sursa: https://www.facebook.com/gabriel.coica

Vizualizări: 295

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste