(închide)

Olt: Vești despre polițistul împușcat în cap

 

Polițistul care a fost împușcat în cap din greșeală, de către iubita sa, va fi transferat la o clinică de recuperare din străinătate. Bogdan Dumitrescu este stabilizat, dar probabil va rămâne paralizat, spun medicii.

Potrivit medicilor care l-au îngrijit pe Bogdan Dumitrescu, acesta va rămâne cu sechele. A fost operat de trei ori până acum.

Neurochirurgul Alexandru Cameniţă de la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, a declarat pentru gazetanoua.ro că tânărul în vârstă de 32 de ani: „Este stabilizat, iar familia face demersuri să-l trimită undeva, dacă se poate, în străinătate. Respiră ventilat, este ajutat, dar deschide ochii, simte durerea, pare că înţelege ce i se spune, dar nu comunică. Să vedem, prin Ministerul Sănătăţii, unde ar putea face recuperare, mai bine ca la noi, unde sunt alte condiţii. Eu recomand oriunde în ţările din Vest”.

„Va rămâne cu defect, posibil paralizat pe partea stângă, s-ar putea să nu mai vorbească. Îmbucurător este, însă, faptul că trăieşte”, a mai spus medicul Cameniţă pentru sursa citată.

La momentul incidentului, se pare că Bogdan Dumitrescu și iubita lui, Alina Gheorghe, consumaseră băuturi alcoolice. Pistolul cu care a fost împușcat era deținut legal. Și tânăra a fost operată la Spitalul Slatina, având o plagă împuşcată în palmă.

Vizualizări: 878

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste