(închide)

Selfie la locul crimei. Românii sunt revoltați!

 

Doi polițiști din Marea Britanie au fost dur criticați după ce și-au făcut un selfie la locul unei crime, pe care au postat-o pe pagina oficială a poliției. Alături de fotografie a fost postat mesajul ”Scena crimei de la Stratford Mall azi”.

Cu doar 36 de ore mai devreme, românul Beniamin Pieknyi, de 20 de ani, a murit în brațele prietenului său, după ce a fost urmărit și înjunghiat de o bandă în centrul comercial.

 
Postarea de pe pagina de Instagram a Poliției Forest Gate a provocat critici dure din partea internauților: ”Ați prins deja făptașul? Bineînțeles că nu, sunteți prea ocupați să vă face selfie-uri”, a scris un utilizator.

Beniamin Pieknyi era de loc din Uricani, județul Hunedoara. Tânărul, angajat al unui magazin din centrul comercial, sosise în Marea Britanie din România acum două luni, scrie Daily Mail. Acesta locuia împreună cu fratele său în Milton Keynes.

Ion Robert, un apropiat al tânărului a povestit pentru The London Evening Standard: “A fost foarte bun și întotdeauna a încercat să-i ajute pe toți. Și-a dat viața pentru a-și salva prietenul … A murit în brațele celui mai bun prieten al său. Acești tipi încercau să-i atace prietenul și el a intervenit – încerca să-i salveze viața prietenului”.

Vizualizări: 3,796

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste