(închide)

Una dintre cele mai de succes motrence își deschide propria afacere în Dubai!

 

La doar 28 de ani, Alina Chirculescu, originară din municipiul Motru, își trăiește viața din plin și se bucură de roadele muncii sale! În mai puțin de două luni, Alina va inaugura un salon de beauty în Dubai Marina Yacht, una dintre cele mai luxoase zone din Dubai! 

 

Alina Chirculescu este cel mai cunoscut fotomodel din județul Gorj, o tânără care și-a construit cariera prin multă muncă. An de an a bifat prezentări de modă foarte importante, concursuri de miss câștigate în afara României, proiectele în care s-a implicat fiind mereu de succes și foarte apreciate. Alina s-a mutat în Dubai în urmă cu cinci ani, a lucrat patru ani ca stewardesă  la cea mai importantă companie aeriană din Emiratele Arabe Unite, dar și-a continuat și proiectele care implicau activitatea de fotomodel. În ciuda faptului că se bucură de un succes fantastic, Alina nu a uitat vreodată de unde a plecat și revine la Motru ori de cât ori are ocazia. Aici a studiat, apoi a plecat la facultate (a absolvit Academia de Studii Economice din București n.red.) și a început să își împlinească, rând pe rând, visurile.

Cea mai frumoasă femeie din lume

Așa cum menționam, a devenit fotomodel, fiind apreciată pentru frumusețea sa; a început să participe la concursuri de miss și a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în 2016. De atunci a participat la foarte multe prezentări de modă și ședințe foto, cariera sa luând un și mai mare avânt.  În 2018 a devenit sterwardesă, iar în curând va avea propria afacere! Aceasta va fi cea mai mare realizare a sa de până acum! 

„Este vorba despre un salon de înfrumusețare; salonul va în Dubai Marina Yacht, exact pe faleza unde sunt yachturile. Este o zonă frumoasă! Va fi beauty salon destinat atât doamenlor, cât și domnilor. Vom avea zonă de SPA, avem marroccan bath, solarium, toate tipurile de masaj din toate colțurile lumii, masaje extrem de apreciate, angajați profesioniști. Este un proiect în care am pus mult suflet, un proiect foarte frumos! În Dubai vin foarte mulți români în vacanțe și m-am gândit că și ei vor face parte dintre clienții noștri, le vom oferi clipe de răsfăț, servicii de calitate și diversificate! Vom face tot posibilul ca lumea să știe că sunt originară din România! Vom deschide în curând și vă așteptăm cu drag! Este un proiect care pune accentul pe clipele de răsfăț pe care le va trăi clientul sau clienta după ce va intra în salonul nostru!”, a transmis Alina Chirculescu. 

Zilele trecute a anunțat pe pagina sa de socializare că își va deschide în curând propria afacere și zeci de motreni care o cunosc au felicitat-o!

Pe Alina o puteți urmări pe pagina sa de Facebook, dar și pe Instagram 

Galerie foto



Vizualizări: 12,472

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste