(închide)

Un colonel al ISU Gorj se pensionează după aproape trei decenii de activitate!

 

Unul dintre salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj s-a pensionat după aproximativ trei decenii în care a salvat vieți și bunuri, fiind mereu în centrul acțiunii! Colegii săi din cadrul ISU Gorj i-au transmis un mesaj emoționat colonelului care a fost mereu un om de nădejde și un profesionist desăvârșit. Și-a pus mereu amprenta în gestionarea situațiilor de urgență la nivelul județului Gorj, fiind un exemplu pentru colegii săi.

„După 29 de ani, 9 luni și 6 zile… Fiecare dintre noi trecem prin momente memorabile de-a lungul vieții, momente pe care le petrecem alături de cei dragi și despre care povestim cu plăcere prietenilor noștri sau, mai târziu, urmașilor noștri. După 29 de ani, 9 luni și 6 zile, domnul colonel Diaconescu Ică – Șeful Centrulul Operațional al ISU Gorj trece într-o nouă etapă a vieții – aceea de ofițer în rezervă. Domnul colonel Diaconescu Ică a fost, este și va rămâne pentru noi un coleg de nădejde și un profesionist desăvârșit. Ne lasă în urmă o amprentă pe care și-a pus-o de-a lungul anilor în gestionarea situațiilor de urgență la nivelul județului Gorj, ne lasă în urmă experiența dumnealui, iar noi avem datoria de a-i mulțumi.
Ieri, într-un cadru festiv, i-am urat în cor “Pensie lungă!” și i-am mulțumit domnului colonel pentru întreaga activitate pe care a avut-o în această nobilă misiune de a salva vieți și bunuri!
Vă dorim pensie lungă domnule colonel și ne înclinăm în fața profesionalismului dumneavoastră!”, a transmis ISU Gorj.

Vizualizări: 1,143

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste