Conacul lui Patrick, un loc de vis numai bun pentru vacanțe reușite! Lacul și căsuțele scandinave sunt atracțiile pensiunii

 

Județul Gorj are nenumărate destinații doar parțial descoperite de turiști și foarte multe cazări interesante, care oferă ceea ce mare parte a călătorilor au căutat în ultima perioadă: liniștea, mult dorita liniște, departe de agitația orașelor, de viața cotidiană. Este și cazul Conacului lui Patrick, o minunată pensiune din comuna Bumbești-Pițic, situată chiar la șoseaua națională ce duce spre zona submontană a județului, Rânca-Novaci-Transalpina. Afacere de familie, Conacul lui Patrick este locul perfect pentru o vacanță cu zile senine și liniștite, petrecute în mijlocul naturii, la pescuit sau la plimbare sau pur și simplu tolănit în hamacele din grădină!

Este timpul să vă relaxați! Pe îndelete să savurați fiecare moment de liniște, fiecare rază de soare, toate trilurile păsărelelor din copacii grădinii Conacului lui Patrick! Nu veți regreta că ați ales să vă cazați aici: Conacul lui Patrick se află în localitatea Poienari, comuna Bumbești-Pițic, la 29 km de Horezu și are un lac minunat. La proprietate există mai multe căsuțe scandinave în care vă puteți caza, o parcare privată gratuită, mai multe zone de relaxare, lacul unde puteți pescui, o grădină atât de întinsă de nu ai timp să te plictișești, flori îngrijite și înmiresmate, hamace gata să te „îmbrățișeze” și să îți dea răgazul necesar pentru a citi o carte bună sau poate, doar, pentru a trage un pui de somn la umbra verzilor pomi! 

De-a lungul anilor, în comuna Bumbești-Pițic numeroși gorjeni au început afaceri în domeniul turismului și majoritatea sunt de success. La fel este și cazul familiei Petrică. Cristina și Laurențiu au trăit câțiva ani buni în București, iar după ce s-au căsătorit au decis să se mute la țară. Ea din Mehedinți, el gorjean, au ales ca locul care le-a devenit casă și acasă să fie la Bumbești-Pițic, în satul Poienari. „Eu am 39 de ani, sunt economist, iar soțul meu are 47 de ani și a terminat Liceul Tehnic Baia de Fier, este gorjean. Am denumit pensiunea după numele fiului nostru. Lucrările la Conacul lui Patrick au început în 2007, când am hotărât să ne mutăm la țară și să creăm aici un loc de poveste. Pensiunea am deschis-o acum 4,5 ani, a fost mult de muncă, mereu este! Ne-am dorit ca și altii să se bucure de ce am creat noi. Când am cumpărat terenul în 2007, era gol. Am plantat pomi, arbuști, copaci, am escavat lacul, l-am populat cu pește. Bucuria noastră este mare când auzim turiștii că se bucură aici de tot ce am creat noi de-a lungul anilor”, a spus, pentru Pagina Olteniei, Cristina Petrică.

Au pornit de la zero și acum au un adevărat colț de Rai la Poienari, o pensiune foarte apreciată de turiștii care au fost cazați aici. Mulți s-au și întors de-a lungul anilor, plecând de la Conac relaxați și cu amintiri frumoase. „În pensiune am investit economiile personale, venituri din alte afaceri (construcții, producție de mobilă, prestări servicii). Pensiunea dispune, momentan, de 28 locuri de cazare, împărțite în camere duble, camere triple și căsuțe individuale, tip scandinav. Mai avem loc pentru grătar, foișoare, living cu șemineu, bucătărie utilată, zonă de servit masa, zonă de evenimente (cu 50 persoane), un iaz cu pește, hamace, loc de joacă etc. Momentam, doar micul dejun se poate servi la Conac. Se poate comanda mâncare si sa se livreze aici”, a mai spus Cristina Petrică.

Căsuțele scandinave la mare căutare

În primăvara acestui an, grație eforturilor soților Petrică, au fost gata primele căsuțe ridicate în stil scandinav. Sunt adevărate bijuterii arhitectonice din lemn, foarte căutate de turiștii dornici de intimitate, altfel de cazări, liniște. „Căsuțele au fost construite de curând deoarece am observat o cerere crescută pe acest segment. Turiștii trebuie să aleagă conacul nostru pentru a experimenta ceva diferit de restul pensiunilor (avem un stil rustic, avem avantajul de a petrece clipe în natură, lacul unde pot pecui, căsuțele scandinave, grădina vastă ca întindere). Ne așteptăm clienții cu ospitalitate, căldură sufletească și cu zâmbetul  pe buze! Este o plăcere pentru noi să-i găzduim! Avem turiști din toate părțile țării, am avut și oaspeți din diferite alte țări. Oaspeții noștri se pot relaxa în parcul pensiunii, pot pescui sportiv, pot admira nuferii, diverși copaci (platani, chiparoși, brazi, tei, arțari, castani, paulonia…), pot vizita obiectivele turistice din zonă: Peștera Muierilor, Peștera și Mănăstirea Polovragi, Cheile Oltețului, Pădurea Colorată, Căsuta Răsturnată, Horezu, Culele de la Măldărești, Rânca, Ansamblul lui Brâncuși de la Târgu-Jiu”, a adăugat Cristina Petrică.

Ce spun turiștii:

„Gazdele sunt foarte primitoare, camerele sunt ok, a noastra avea si balcon, locatia e foarte placuta, cu gradina frumoasa, cu loc de stat afara, chiar super dragut si primitor, foarte curat in camere. Se vede ca e genul de business unde prorietarii pun pasiune”, a scris pe Booking o turistă. „Spatiul de cazare este foarte frumos amenajat, traditional, cu bun gust. Are o sala de mese mare, cu semineu, foarte potrivita pentru un grup mare de prieteni. Gazdele foarte primitoare si dragute. Un plus este piscina (pe care nu am folosit-o fiindca am fost in septembrie) care va beneficia la anul de un sistem de filtrare si va putea fi folosita in conditii bune. Curtea foarte mare, plina de verdeata, un helesteu/lac dragut, foisor si gratar, hamace”, spune un alt turist. „Locatia este una de vis. Gazdele, oameni extraordinar de amabili. Doamna Cristina, personal, ne-a facut o surpriza de dimineata cu o cafea excelenta! Lacul din curte este atractia pensiunii. Loc pentru servit masa in foisor, hamace si bancute pentru relaxare, minunate. O alegere perfectă pentru zile cu liniște. Vă mulțumim pentru tot!”, a scris pe Booking Gabriela, turistă.

Sperăm că v-am convins să veniți în Gorj, la Conacul lui patrick! Îi găsiți pe Facebook-Conacul Lui Patrick, dar și pe Booking și Transatravel-https://transatravel.ro/

Galerie foto










Vizualizări: 7,162

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste