(închide)

”GORJ CIVIC HUB”, un nou proiect al Asociației Excelsior pentru excelența în educație

 

ASOCIAȚIA EXCELSIOR PENTRU EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE, în calitate de Beneficiar, anunță lansarea proiectului ”GORJ CIVIC HUB”, finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, în baza contractului de finanțare nr. 956/17.08.2022, Cod MySMIS 150891/Cod SIPOCA 967.

Proiectul are o valoare totală de 424.992,00 lei din care asistența financiară nerambursabilă este de 416.492,16 lei, iar contribuția proprie de 8.499,84 lei. Activitățile proiectului urmează să fie desfășurate în județul Gorj iar perioada de implementare este de 14 luni de la data semnării Contractului de finanțare.

Obiectivul general al proiectului este cresterea capacitatii si a gradului de implicare a societății civile din județul Gorj în promovarea dezvoltării la nivel local prin sprijinirea implicarii in cadrul mecanismelor decizionale la nivel local si crearea unei retele tematice judetene, prin constientizarea rolului acestora de catre reprezentatii sectorului public si a partenerilor sociali concomitent cu consolidarea capacitatii acestora, prin intermediul programelor de formare.

Grup tinta vizat de proiect este compus din 120 persoane, din care: 60 reprezentanti ai ONG-urilor; 10 reprezentanti ai partenerilor sociali patronate si/sau sindicate; 30 alesi locali din judetul Gorj: consilieri locali si consilieri judeteni, primari, viceprimari, presedinte CJ Gorj, vicepresedinti CJ Gorj și 20 angajati din autoritatile si institutiile publice locale din judetul Gorj (personal de conducere si de executie) și institutii deconcentrate din subordinea acestora.

Vizualizări: 232

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste