(închide)

Minunatele obiecte decorative, marca „Le Charme”, la Festivalul Lavandinne!

 

Două zile de poveste, teatru, artă și muzică bună vă așteaptă la Festivalul Lavandinne de la Târgu-Jiu. Pe 25 și 26 iunie 2022 sunteți așteptați la o nouă ediție a unui minunat eveniment care va avea loc în plantația de lavandă a antreprenoarei Ana Neagu, inimoasa și talentata creatoare a brandului „Lavandinne”. Printre expozanții din cadrul Festivalului Lavandinne va fi și „Le Charme” – cu mobilier recondiționat, dar și minunate obiecte de décor, care vă vor înfrumuseța locuințele.

Anul acesta, unul dintre partenerii în buna organizare a Festivalului Lavandinne este „Le Charme”, afacerea creată de o târgujiancă pasionată de recondiționarea mobilei vechi. Povestea „Le Charme” a început în 2018, a evoluat o dată cu trecerea anilor, antreprenoarea fiind autodidactă, pasionată și ambițioasă. Tot ce știe astăzi a învățat singură, a experimentat, dar a făcut totul cu pasiune și dragoste pentru mobila veche. Delicatețea ei când vine vorba despre mobila veche, grija sa permanentă pentru detalii, felul în care alege culorile i-au făcut pe clienții săi să revină la „Le Charme”, promovând astfel, în cel mai frumos mod posibil, afacerea târgujiencei.

Pasionată de frumos și dornică să ofere o nouă șansă mobilierului vechi, antreprenoarea care a creat „Le Charme” v-a pregătit numeroase surprize pentru ediția din acest an a festivalului lavandei de la Târgu-Jiu. „Vom aduce piese de décor atent recondiționate, obiecte care au scopul de a aduce bucurie și eleganță în orice cămin. Am pregătit obiecte care sperăm să îi încânte pe cei care vor veni la Festivalul Lavandinne. Bineînțeles, celebrăm lavanda și cu ajutorul obiectelor Le Charme!”, a spus antreprenoarea.  Piesele de mobilier recondiționate de „Le Charme” ocupă locuri de cinste în casele celor care au ales-o. Simplitatea și eleganța sunt doar două dintre caracteristicile „Le Charme”, iar seriozitatea antreprenoarei în absolut tot ce întreprinde au contribuit la bunul său renume. Dacă doriți să vedeți ce creează „La Charme”, puteți accesa pagina sa de socializare: https://www.facebook.com/Le-Charme

Hai la Festivalul Lavandinne!

Cea de-a treia ediție a Festivalului Lavandinne va fi un eveniment de top! Ana Neagu „Lavandinne”, „Le Charme”, Teatrul Elvira Godeanu Târgu-Jiu și Magic FM și-au dat mâna pentru a organiza cea de-a treia ediție a Festivalului Lavandinne. „Prinzându-mi mâna cu oamenii deosebiti, am creat o echipă și suntem deciși să facem din a 3-a ediție a acestui Festival un eveniment de top, elegant, despre care să se vorbească și peste hotarele Gorjului. Suntem mândri că acest loc de suflet a cucerit atâtea inimi, suntem onorați pentru acest mare interes pe care ni-l arătați și sperăm ca și dvs. să vă bucurați împreună cu noi că acest loc de poveste este în minunatul Gorj. Te așteptăm cu brațele deschise!”, spune Ana Neagu de la „Lavandinne”.

Intrarea la Festivalul Lavandinne se face în baza biletului pe care îl puteti achiziționa pe whatsapp la 0786.012.180 sau în messenger, dar și direct de la fața locului. Prețul biletului include accesul, taxa de fotografiere si un săculeț cu lavandă.

Detaliile programului le găsiți aici:

SAMBĂTĂ, 25 Iunie:
-11:00-13:00 – Program pentru copii – Preț bilet 20 lei.
Din program: piesa de teatru Scufita Roșie – Teatru Elvira Godeanu, pictura pe față, mascote.

-13:00-17:00 – Târg expozanți meșteșugari – Preț bilet 15 lei
(gratuit pentru copii până la 7 ani).
Din program: vizitare cultura de lavandă, fotografii, amintiri, etc..

-17:00-21:00 – Program artistic – Preț bilet 35 lei.
Din program: ora 17.30 ;Expoziție fotografică ”Târgu Jiu vechi și nou” - Jean Țîrlea și Ionel Scăunașu; ora 18.30 Concert pian Radu Vîna; ora 19.00 Piesa de teatru pentru adulti ”Îndrăgostiții din Ancona” – Teatrul Elvira Godeanu.

DUMINICĂ, 26 iunie:
-12:00-17:00 – Târg expozanți meșteșugari – Preț bilet 15 lei (gratuit pentru copii până la 7 ani).
Din program: vizitare cultura de lavandă, fotografii, amintiri, etc..

-17:00-20:00 – Program artistic – Preț bilet 25 lei.
Din program: ora 17.00 Expoziție de artă Mihaela Cocheci Expoziție pirogravură Asociația Be TeeN; ora 18:30 licitatie caritabilă susținută de Magic FM; ora 19:00 Concert muzică live – trupa Lifeliners (voce – Monica Ciolan Bobei, pian – Marius Tiriplică, chitara - Daniel Scăfaru).

Detalii pe https://www.facebook.com/events/

Galerie foto








Vizualizări: 728

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste