(închide)

1 Decembrie: Ce surprize le pregătesc autoritățile târgujienilor!

 

Primăria Municipiului Târgu Jiu, prin Direcția Turism și Evenimente Culturale și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși”, alături de Consiliul Județean Gorj și alte instituții de cultură din județul Gorj organizează anul acesta mai multe acțiuni cu ocazia Zilei de 1 Decembrie. În Anul Centenar, autoritățile le pregătesc târgujienilor mai multe surprize, printre care amintim un mega-concert al artistei Inna, Târg de Moș Nicolae, Târg al meșterilor populari etc. 

Startul manifestărilor de 1 Decembrie va fi dat la ora 11:00, în Parcul Coloanei Infinitului (Calea București), cu o impresionantă paradă militară. La ora 12:45, primarul Marcel Romanescu va deschide Târgul de Moș Nicolae. În cadrul acestui Târg, 30 de meșteri populari și comercianți vor oferi spre vânzare produse tradiționale de sezon, precum și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă.

„Târgujienii vor avea parte de spectacole de muzică ușoară, populară și rock oferite de elevii Palatului Copiilor, membrii Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” și formația Ember Fire din Republica Moldova, precum și proiecții de filme și momente istorice susținute de actorii Teatrului Dramatic Elvira Godeanu”, transmit reprezentanții Centrului Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși”.

În Târgu-Jiu, iluminatul festiva va fi pornit la 20:00,  seara încheindu-se cu un impresionant concert oferit de cunoscuta artistă INNA.

Programul complet al acțiunilor:AICI

Vizualizări: 479

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste