Accident cu 6 victime la Plopșoru. O femeie a decedat

 

Update: 

La data de 12 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni , au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Plopșoru a avut loc un accident de circulație soldat cu victime.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, o femeie , de 61 de ani, din localitatea Turceni , în timp ce conducea un autoturism pe DE 66 Văleni, din direcția Târgu Jiu către Filiași , a pierdut controlul asupra direcției de deplasare lovind un cap de pod.

În urma impactului a rezultat decesul unei femei, de 55 de ani, din orașul Turceni, pasageră pe scaunul din dreapta față.

De asemenea, a rezultat rănirea conducătoarei auto, a unei femei de 27 de ani, din localitatea Borăscu și a 3 copii minori, cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani, pasageri pe bancheta din spate a autoturismului.

Răniții au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

In acest moment ISU GORJ intervine pentru gestionarea unei situații de urgentă generat de un accident rutier pr raza com. Plopsoru, sat Văleni - 6 victime. La fata locului sunt 2 autospeciale de descarcerare, 1 ATPVM și o autospeciala SMURD fin cadrul Det. Pompieri Tg-Jiu și Secția de Pompieri Turceni, precum și 3 ambulante SAJ GORJ. 6 victime (3 Adulți și 3 copii), dintre care 2 persoane adulte sunt încarcerate. 

Potrivit ISU Gorj, sunt 6 victime: 3 copii și 3 persoane adulte femei ( o femeie a fost declarată decedata după ce i s-au făcut manevrele de resuscitare)

Vizualizări: 1,327

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste