(închide)

Accident cu trei victime la Plopșoru. Circulația este blocată

 

Update:I in acest moment ISU Gorj intervine cu o autospeciala de descarcerare și o ambulantă SMURD din cadrul Secției de Pompieri Turceni la un accident produs pe raza loc. Plopsoru, sat Izvoare, între doua autovehicule. In urma accidentului au rezultat 4 victime, dintre care 2 sunt încarcerate. La fata locului s-au deplasat și 3 ambulante SAJ Gorj.

Centru INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este întreruptă în ambele sensuri pe DN 66 Târgu Jiu – Filiaşi, pe raza localităţii Plopşoru, judeţul Gorj, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule. Trei persoane au fost rănite în urma impactului. Se efectuează cercetări la faţa locului pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

"Avem sesizat un accident rutier pe DN 66 Plopșoru. Din primele date, soferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a patruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism", transmite IPJ Gorj.

Galerie foto



Vizualizări: 2,793

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste