Accident de muncă la Cariera Roșiuța. Un motrean și un bărbat din Corcova, la spital

 

Update:  polițiști din cadrul Poliţie Municipiului Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat, de 49 de ani, din comuna Corcova, județul Mehedinţi, în calitate de inginer în cadrul Carierei Roşiuţa, cu privire la faptul că, la această unitate a avut loc un accident de muncă, soldat cu două victime.

La fața locului s-au deplasat poliţiștii care au efectuat cercetarea, constatând că un bărbat, de 52 de ani, din comuna Corcova, județul Mehedinţi şi un altul, de 42 de ani, din municipiul Motru, ambii lăcătuşi mecanici, aflându¬-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în timp ce efectuau lucrări specifice, au căzut de la aproximativ 3 metri, suferind leziuni, ca urmare a desprinderii unei grinzi metalice.
În urma accidentului, cei doi au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de neluarea și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă .

Doiangajați ai Carierei Roșiuța de lângă Motru au căzut de la înălțime, transmit cei de la ISU Gorj. 

Autoritățile intervin la un accident de muncă în care 2 persoane au cazut de la inaltime și potrivit pompierilor sunt constiente. Este vorba despre un șef de echipă și un lăcătuș, în vârstă de 42 și 52 de ani. Cei doi angajați schimbau un reductor la o banda, la o inaltime de 4-6 metri. Se pare că s a rupt grinda de sustinere a reductorului si s-au prabusit in gol. Un inspector de munca se afla la fata locului si efectuează cercetarea impusă. 

La fata locului se afla un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Motru si un echipaj din cadrul SAJ.

Vizualizări: 3,468

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste