(închide)

Accident rutier cu șase victime la Valea Mare-Runcu. Două victime preluate de elicopterul SMURD

 

La data de 20 iunie a.c., Poliția Municipiului Targu-Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112, despre un eveniment rutier produs pe DN 67 D Bâlta.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, de 38 ani, din Municipiul Târgu-Jiu în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 67 D, din direcția Tismana - Târgu-Jiu , nu a respectat distanța regulamentară față autoturismul din fața sa, condus de un bărbat din comuna Runcu, de 68 de ani, intrând in coliziune cu acesta.

Autoturismul condus de bărbatul de 68 de ani a fost proiectat într-un autoturism ce se deplasa regulamentar pe celalalt sens de mers.


În urma coliziunii, a rezultat decesul a două femei, de 62 de ani,
rănirea ușoară a alte trei femei și rănirea gravă a unui bărbatului de 68 de ani.

Persoanele decedate au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei, iar ictimele au fost transportate la Spitalul Județean Târgu-Jiu pentru a le fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.


În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul .

UPDATE 18:40: Potrivit ISU Gorj, trei victime au fost transportate la spital, iar celor doua victime inconștiente le sunt aplicate manevrele de resuscitare la fata locului.

UPDATE 18:26: Din ultimele informații, a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD, deoarece starea a două dintre victime este foarte gravă. Elicopterul va ateriza în apropiere de locul accidentului tragic.

REprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) GORJ intervin  la un accident rutier in care sunt implicate 3 autoturisme. Evenimentul rutier foarte grav a avut loc pe raza comunei Runcu, mai exact în satul Valea Mare. „Sunt 6 victime, 4 conștiente și 2 inconștiente.in acest moment o victima este incarcerata. La fata locului sunt prezente următoarele forte: o autospeciala pentru descarcerare grea, o autospeciala de lucru cu apa și spuma, 2 ambulante SMURD din cadrul ISU GJ și 3 ambulante SAJ Gorj. Intervenția este in desfășurare”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Vizualizări: 391

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste