(închide)

Accident rutier grav la Capu Dealului! Un bărbat a decedat

 

Accident rutier la Brănești/Capu Dealului: o căruță care a pătruns pe drumul european, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, care conducea atelajul hipo, în vârstă de 70 de ani, din localitate, și soția sa ( a cărei vârstă inca nu o avem) au suferit leziuni.

"In urma cu putin timp am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza comunei Brănești in care au fost implicate un autoturism si o caruta", au transmis cei de la ISU Gorj.
La fata locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Sectiei de Pompieri Turceni precum si un echipaj din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat doua victime care nu erau incarcerate si erau constiente. Este vorba despre un barbat si o femeie care se aflau in caruta.
Victimele au primit primul ajutor calificat la fata locului si au fost transportate in functie de leziuni la spitalele din Turceni si Craiova (femeia la Turceni si barbatul la Craiova)

Update 29 septembrie:

Șoferul autoturismului condus regulamentar are 39 de ani, din comuna Dabuleni, jud. Dolj și se deplasa pe direcția Filiași spre Rovinari.
În urma impactului dintre autoturism și atelajul hipo au rezultat doua victime, bărbatul de 70 de ani și soția sa, 65 de ani.
Bărbatul a decedat, pe timpul nopții, la spitalul Filiași.
Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.
În cauză s a întocmit dosar penal pt ucidere din culpa.

Vizualizări: 1,171

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste