(închide)

Adolescentă din Gorj umilită și bătută de mai multe eleve! Poliția face verificări

 

Pe pagina de Facebook „Stop Bully Romania„ a apărut astăzi un filmuleț cu un puternic impact emoțional, filmuleț în care apare o elevă de liceu este bătută, umilită și scupitaă de alte câteva fete. În postarea publicată se arată că oribila întâmplare a avut loc în Târgu Jiu.  „Acest incident a avut loc in Targul Jiu in data de 05.09.2020 daca stie cineva mai multe despre caz si ne poate oferi cateva informatii despre agresoare si victima. Sursa: altcevaa.9”, scrie la postarea respectivă. „Stop Bully Romania -Le-am gasit pe agresoare. Lăsăm Politia Romana sa-si faca treaba”, au postat în cursul zilei cei de la Stop Bully.

Mai multe imagini pe https://www.facebook.com/stopbullyro/

Fata este bătută, pusă să stea în genunchi și să spună care este definiția curvei, apoi este scuipată, violența celor patru agresoare fiind ieșită din comun și oripilantă. Filmarea conține comportamente și cuvinte extrem de dure. Astfel de cazuri nu ar trebui să existe nicăieri în lume....

Reprezentanții Inițiativei Cetățenești din Gorj au postat un mesaj legat de acest incident și speră, ca majoritatea gorjenilor, ca IPJ să ia măsuri. „Spune STOP Bullying-ului!
Dezaprobăm acest tip de comportament antisocial, consecință a unor trăiri greșite încă din sânul familiei! Bullying-ul nu te face mai puternic, ci - din contră - dovedește cât poți să fii de mic! Poliția trebuie să ia măsuri imediat, iar cei responsabili să conștientizeze că distrug iremediabil vieți. Fizic și psihic!!! Bullying-ul este un factor de risc pentru abandonul școlar, delicvență juvenilă, depresie, anxietate, tuburări de comportament. Fiecare copil are nevoie să primescă mesajul că aceste comportamente nu sunt de tolerat și este important să îi învățăm ce să facă în astfel de situații”, a spus Florin Gurgui, președintele IC Gorj.

Momentan, IPJ face verificări urmând să facă publice concluziile. „Conducerea IPJ Gorj a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele apărute în spațiul public, urmând a fi dispuse măsurile legale“, spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Vizualizări: 2,126

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste