(închide)

Adrian Cașmir din Sadu, președinte al Organizației de Tineret ANA Gorj: „Aștept alături de noi alți fermieri!”

 

În ședința Biroului Executiv Județean al Alianței Naționale a Agricultorilor - ANA Filiala Gorj, care a avut loc pe 10 iulie 2020, Adrian Laurentiu Cașmir, un tânăr fermier din orașul Bumbești-Jiu, în vârstă de 22 de ani, a fost desemnat în funcția de președinte al Organizației de Tineret ANA Gorj. „Dețin o fermă cu o activitate prioritară pe ramura zootehnie, crescând cu prioritate ovine și caprine. Procesez laptele in special, producând o cantitate însemnată de telemea, prelucrez și carnea, aceasta devenind în special virșli și pastramă, toate acestea fiind vândute în mare parte direct persoanelor fizice care îmi sunt "clienți vechi"”, a spus Laurențiu Adrian Cașmir pentru Pagina Olteniei. Tânărul este descris de cei care au lucrat sau colaborat cu el drept „un apărător neobosit al drepturilor oierilor din România”!

Adrian Cașmir a ales să facă parte din echipa ANA Gorj și este convins că Alianța Națională a Agricultorilor poate fi soluția pentru problemele României! "Este nevoie de un program național de conștientizare a avantajelor consumului de produse alimentare românești și ma voi lupta pentru asta! Cred că sprijinul acordat pentru tinerii fermieri ar trebui să fie mai bine direcționat, astfel încât să stimuleze o reînnoire eficace a generațiilor. Pentru că schimbul de generații este necesar în menținerea unui nivel ridicat al calității și siguranței alimentare din România, dar și a dezvoltării economice, consider că această temă este una de interes național și voi acționa în consecință, alături de colegii de la ANA Gorj. Le mulțumesc pentru încredere și aștept alături de mine, de noi, echipa ANA, și alți tineri fermieri gorjeni! Doar împreună vom reuși să transformăm agricultura într-un proiect de țară!", a declarat Adrian Laurențiu Cașmir la prima sa intervenție în calitate de președinte al Organizației de Tineret ANA Gorj.

„Inteligent, aplicat și uneori aprig este un apărător neobosit al drepturilor fermierilor din România, Adrian Laurențiu Cașmir are un potențial foarte mare de a deveni unul dintre cei mai importanți fermieri proprietari de ovine din Gorj! Este asociat cu alți fermieri într-o cooperativă agricolă și are toate datele să dezvolte acest sector!”, susține Marinela Strîmbulescu. 

Povestea lui Adrian Cașmir și a fermei sale AICI!

Vizualizări: 1,439

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste