(închide)

Ai planuri pentru vineri? Uite cine cântă în Clubul Piano

 

O super trupă susține un concert în clubul din Târgu Jiu, Piano! Este vorba despre trupa Between Colors, cea  mai în vogă formatie, la momentul actual, din Metalul Melodic Modern. Aceștia au prins Târgu Jiu în turneul național pentru promovarea albumului “Simulacrum”. Cu un concept puternic și o pasiune sinceră, Between Colors zguduie scena, este promisiunea organizatorilor. Concertul are loc vineri, 2 februarie, de la ora 20, iar prețul biletului este de doar 10 lei.

Between Colors combină compozitiile dominate de riffuri Nu Metal, orchestratii, breakdown-uri, sintetizatoare si efecte Industrial precum și refrene catchy cu un show live plin de energie.
Trupa a fost desemnata Best Metal Newcomer in 2016 de catre site-ul Metalhead, iar in 2017 a castigat Premiul I la Festivalul Posada Rock.



"Simulacrum" vine la doar un an dupa primul lor album, "M.A.D." ce a fost lansat pe 19 noiembrie in 2016, in club Quantic printr-un concert aparte si teatral la care au luat parte peste 400 de spectatori. Discul nou prezinta influente din muzica electronica, metalcore si industrial metal. Formația este alcătuită din Cristina – voce, Rach - chitara-bas, Dan- chitara-solo și Mihai-tobe.
Mihai - Tobe

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste