(închide)

Ai studii în domeniul asistenței sociale? CJRAE Gorj face angajări!

 

Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent social, grad III S. 

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii universitare de lungă durată – specializarea asistență socială, absolvite cu diplomă de licență emisă de universitate acreditată; vechime – experiență și competență în domeniul asistenței sociale necesare încadrării la gradul profesional III S (minimum 6 luni); cunoștințe bune de operare PC: Windows, Microsoft Office;
capacitatea intelectuală și de specialitate de a lucra intr-o unitate cu caracter bugetar, ținerea la zi a evidenței dosarelor copiilor cu cerințe educaționale speciale, a certificatelor de orientare școlară și profesională, conform fișei postului;
cunoștințe solide în ceea ce privește legislația în vigoare din domeniul educației și domeniul social. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 26 octombrie 2020 – data limită pentru depunerea dosarelor; 09 noiembrie 2020, ora 10:00 – proba scrisă; 16 noiembrie 2020, ora 10:00 – proba interviu.

Relații suplimentare se obțin la la sediul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Gorj, din Târgu Jiu, str. Tismana nr. IA, județul Gorj, telefon 0253.210.313, e-mail [email protected].

Vizualizări: 520

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste