(închide)

Alexia Chițoiu, premiul II la un important festival național de muzică

 

Talentata elevă Alexia Chițoiu, originară din Turceni-Gorj, a câștigat premiul II la Secțiunea Muzică ușoară din cadrul Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Muzicală „Vreau să cânt!”, ediţia a XIV-a care a avut loc la Craiova. 

Festivalul–Concurs Naţional de Interpretare Muzicală „Vreau să cânt!”, ediţia a XIV-a, organizat de Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, s-a desfășurat sâmbătă, 20 octombrie. Organizat sub egida Primăriei Municipiului Craiova şi a Consiliului Local Municipal Craiova, festivalul își propune încurajarea tinerelor talente în domeniul interpretării vocale, oferind copiilor și tinerilor posibilitatea exprimării artistice.
Concursul se va desfășura pe două secțiuni: Secțiunea Muzică populară și Secțiunea Muzică ușoară. Gorjeanca Alexia Chițoiu, unul dintre copiii talentați ai județului, a participat la acest festival și a impresionat juriul cu vocea sa și cu felul în care s-a prezentat pe scenă! Micuța Alexia, 8 ani, a câștigat premiul al II-lea și a revenit bucuroasă acasă. De câțiva ani, Alexia participă la festivaluri și a câștigat numeroase premii I și trofee! Anul acesta, micuța interpretă a mai participat, la Craiova, la Concursul "EUROPEAN ARTS CONTEST", unde a câștigat Premiul I la categoria sa de concurs-MUZICĂ UȘOARĂ. 

Vizualizări: 1,050

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste