(închide)

Andrei și Alexandra din Văgiulești vor avea casă nouă! Contribuie și tu!

 

Andrei și Alexandra, cei doi frați din comuna gorjeană Văgiulești, vor avea casă nouă, căci voluntarii care le-au sărit în ajutor la inițiativa tinerei Daniela Elena Cîrjan au decis că este nevoie de o locuință nouă. Așa că, vineri au și demarat lucrările la primele două camere, iar la final noua casă a fraților va avea două dormitoare, baie și bucătărie! Astăzi, 14 noiembrie, a fost ziua lui Andrei, așa că Daniela Cîrjan și voluntarii care o ajută i-au dus în dar un tort de care băiețelul s-a bucurat foarte mult! La mulți ani, Andrei!

Când oamenii buni se adună la un loc, lucruri care par imposibile devin posibile și viața unor copii nevinovați se schimbă! Exact așa s-a întâmplat și la Văgiulești-Gorj, acolo unde Andrei și Alexandra au aflat că Dumnezeu lucrează prin oameni. Daniela Cîrjan, tânăra care a avut inițiativa campaniei umanitare pentru cei doi copii, le este ca o a doua mamă. Îi știe de câțiva ani și le-a fost mereu aproape. Acum a simțit că este momentul să intervină și să se zbată și să apeleze la toți cunoscuții săi pentru a le schimba viața celor doi copilași minunați. Zilele trecute, Daniela a inițiat o campanie umanitară de strângere de fonduri destinate construirii unei noi locuințe pentru cei doi frați, mama și bunica lor, căci casa în care locuiesc stă să cadă, fiind foarte degradată. Oameni cu suflet bun le-au sărit imediat în ajutor și ceea ce părea doar un vis frumos a început să prindă contur. Astăzi, 14 noiembrie, echipa de voluntari și Daniela Cîrjan au lucrat la fundația primelor două camere pe care le vor ridica. „Am lucrat la prima parte a fundației, toată ziua voluntarilor nu le-au stat mâinile! Lucrările vor continua și sperăm să terminăm cât mai repede cele două camere, urmând încă două. La final, casa fraților Andrei și Alexandra va avea patru încăperi: două dormitoare, baie și bucătărie. Sunt ca și copiii mei, îmi sunt foarte dragi și merită tot binele din lume! Sunt copii cuminți, inteligenți și au nevoie de sprijin, așa că fac apel la toți cei care ne pot ajuta cu donații sau prin voluntariat la Covrigi, satul în care locuiesc cei doi frățiori. Mai este mult de muncă și avem nevoie de ajutor”, a spus, pentru pagina Olteniei, Daniela Cîrjan. 

Cine doreşte să doneze aveți mai jos un cont bancar: 

IBAN: RO28OTPV115001263086RO01

Nume titular: CÎRJAN ELENA DANIELA

Valuta: RON/Denumire bancă: OTP BANK ROMANIA S.A.

Cod SWIFT: OTPVROBUXXX -cu specificatia «Ajutor Copii»

Pentru că astăzi a fost ziua lui Andrei, Daniela și voluntarii i-au dus un tort cadou. Copilașul s-a bucurat foarte mult! 

Nu uitați, Andrei și Alexandra vor avea casă nouă, însă voluntarii care muncesc pentru ca visul copiilor să devină realitate, au mare nevoie de ajutor! Donați, ajutați fiecare cu cât puteți, contribuiți! Acești copilași merită o viață mai bună!

Galerie foto




Vizualizări: 6,434

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste