Angajări la Primăria Dragotești! Post pentru începători

 

Primăria Drăgotești din județul Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante de inspector, grad debutant – Compartiment pentru monitorizarea procedurilor administrative și Monitorul Oficial Local; șofer I – Compartiment Deservire.

Cei care doresc să se înscrie la concurs, trebuie să se încadreze în următoarele cerințe: pentru postul de inspector, grad debutant – Compartiment pentru monitorizarea procedurilor administrative și Monitorul Oficial Local este nevoie de studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă; nu este cazul de vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției, dar trebuie să dețină o
diplomă sau un certificat dc perfecționare în domeniu. Pentru postul de șofer, grad I – Compartiment deservire: absolvenți studii medii, cu diplomă de bacalaureat; atestat de transport persoane valabil; permis de conducere valabil pentru categoriile: B. C, D, E sau BE, CE, DE; atestat profesional, certificat pregătire profesională. 

20 decembrie 2019, ora 16.00 este  termenul limită de depunere a dosarelor, urmând ca pe 13 ianuarie 2020, ora 10:00 să aibă loc  proba scrisă, iar pe 15 ianuarie 2020, ora 10:00, proba practică.

Vizualizări: 707

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste