(închide)

Antreprenorul Sorin Otărășanu: „Grădina cu Flori va fi mereu gata să aducă bucurie și zâmbete clienților săi!”

 

Tot ce pornește din suflet va avea succes! Așa a gândit și Sorin Otărășanu, un tânăr antreprenor din Țicleni, care a devenit cunoscut în lumea florarilor grație muncii depuse și talentului său. Clienții săi spun că aranjamentele marca „Grădina cu Flori” și serviciile oferite de antreprenor sunt dintre cele mai bune, dovadă fiind și faptul că în cele mai grele momente din viața sa-la pierderea soției mult iubite, Sorin Otărășanu a avut parte de susținerea celor care i-au fost clienți și care îl apreciază. Sute de mesaje a primit tânărul, multe dintre ele fiind de la oameni pe care nu îi cunoaște. „Zilele acestea sunt triste pentru noi, dar faptul că foarte-foarte mulți oameni mi-au fost alături, oameni pe care îi cunosc, dar și persoane pe care nu le cunosc, înseamnă enorm pentru mine! Vă asigur de respectul și considerația mea, vă mulțumesc frumos și mă rog la Dumnezeu să vă țină sănătoși, oameni buni și minunați! Mulți v-ați oferit să mă ajutați, mulți ați venit și ați cumpărat florile noastre și vă mulțumim! Dacă vă plac produsele "Grădina cu Flori" apelați la noi cu aceeași încredere! Nu vă voi dezamăgi!”, a transmis Sorin Otărășanu de la „Grădina cu Flori”.

Grădina cu Flori nu va dispărea!

Deoarece multă lume l-a întrebat dacă va mai continua să se ocupe de afacerea sa „Grădina cu Flori”, tânărul a postat un mesaj pe pagina de socializare în care și-a asigurat clienții că, atâta vreme cât sănătatea îi va permite, va fi pregătit să „livreze emoții și bucurie”. Mesajul său a fost primit cu multă căldură de către internauții care îi vizitează pagina- https://www.facebook.com/otarasanu

„Grădina cu Flori a început ca un vis frumos care a prins contur zi de zi, prin muncă și pasiune. Am muncit alături de Lorena mea, alături de fiul nostru, gândindu-ne la viitor și axându-ne mereu pe calitate. Tot ce ne-am dorit a fost să aducem bucurie celor care ne alegeau, celor care veneau la noi, celor care cumpărau flori de la noi. Așa va fi și în continuare, nu voi renunța la Grădina cu Flori niciodată. Câtă vreme mă va ajuta Dumnezeu să am sănătate, mă voi ocupa de Grădina cu Flori și voi onora comenzile primite. Grădina cu Flori va fi mereu gata să aducă bucurie și zâmbete clienților săi, care de fiecare dată ne-au devenit prieteni dragi! Vă mulțumesc frumos pentru tot sprijinul acordat!”, a transmis antreprenorul Sorin Otărășanu.

Un om cu totul deosebit

Cei care îl cunosc pe tânăr știu că este un om cu un suflet mare, un om de cuvânt și cu principii morale solide. De-a lungul anilor, s-a implicat în campanii umanitare, ajutând copii și familii aflate în dificultate, căci, așa cum spune Sorin, „Dumnezeu lucrează prin oameni și trebuie să ne ajutăm unii pe alții”. Așa cum aminteam mai sus, perioada aceasta este una foarte grea pentru Sorin Otărășanu și fiul său, Florin, căci au pierdut-o pe cea care le fusese alături, necondiționat, la bine și mai ales la greu. „Lorena, iubita mea soție, a plecat la Ceruri, așa a vrut Dumnezeu. Ne lipșește enorm, ne va lipsi mereu, dar știm că ne va veghea din Cer. A fost un om extraordinar, mi-a dat mereu putere și m-a inspirat să fiu mai bun, mai ambițios, mai credincios, mai încrezător în forțele proprii. Suntem împreună din 2003 și ne-am căsătorit în 2006. Nu am ținut niciodată cont de ce spuneau alții, am mers pe drumul nostru, ales de noi doi. M-a iubit mult și am iubit-o mult și o iubesc și acum, când nu mai este fizic cu noi. Am trecut prin multe împreună și mereu am rămas unul lângă celălalt, datorită iubirii care ne unea. Avem împreună un fiu minunat, care îi seamănă, este la fel de puternic cum era Lorena, îmi este sprijin și îi sunt sprijin. Nu ne este deloc ușor în aceste momente, dar știm că Lorena își dorește să fim puternici și să fim bine. Eram totul pentru ea! Lorena noastră iubită va fi mereu în sufletul și inima noastră, mereu!”, a spus Sorin Otărășanu.

Galerie foto




Vizualizări: 5,853

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste