(închide)

Vei fi mireasă? Buchetele și lumânările marca „Grădina cu Flori” te vor cuceri!

 

Aranjamentele florale realizate de Sorin Otărășanu din orașul Țicleni au ajuns cunoscute în Diaspora și au depășit cu succes granițele județului său natal, Gorj. Pasionat de flori, tânărul antreprenor a găsit calea succesului și mai ales a reușit ca, prin munca sa, să aducă alinare și multă fericire celor acre au apelat la el. De ceva vreme, Sorin a început să realizeze și minunate buchete de mireasă și lumânări pentru cununii. Clienții săi se declară foarte mulțumiți!

Totul a început în urmă cu mai mulți ani, când, Sorin a pus pe picioare o afacere de familie. Totul se întâmplă în Țicleni, orașul său natal. Aici, Sorin Otărășanu, proprietarul afacerii „Grădina cu Flori” are mai multe solarii în care cresc înconjurate cu grijă și dragoste zeci de feluri de flori! Realizează aranjamente florale, vinde flori la ghiveci și aranjamente mortuare și mai nou încearcă să dezvolte și o altă fațetă a afacerii sale: creează buchete pentru mirese, lumânări de nuntă și botez, floriși buchete pentru nași etc. Cu multă muncă, determinare și credința că totul va fi bine, Sorin a reușit, încet încet să ridice micuța sa afacere și este convins că și de această dată va fi bine! Miresele care au avut încredere în talentul și priceperea lui Sorin spun că acesta pune foarte mult suflet în tot ceea ce face, are simț artistic și face aranjamente de calitate. „Am avut comenzi și mi-am luat inima în dinți și am reușit să creez buchete frumoase. Nu zic eu asta, ci miresele pentru care am lucrat. M-au bucurat mult cuvintele dumnealor. Mi-au spus că le-am făcut ziua nunții mai frumoasă, că ceea ce am realizat s-a potrivit perfect cu nunta, cu tematica. Tot ce fac este pentru a aduce bucurie în inimile clienților mei, pentru mine este o onoare să lucrez pentru cei care aleg să apeleze la mine. Îmi doresc să revină cu alte coemnzi, căci așa îmi dau seama că fac bine ceea ce fac! Vă mulțumesc pentru că alegeți Grădina cu Flori”, a spus antreprenorul Sorin Otărășanu.  

Fotografiile vorbesc de la sine și sperăm să convingă și alte tinere viitoare mirese să apeleze la Sorin Otărășanu, pe care îl găsiți pe https://www.facebook.com/otarasanu 

Povestea lui Sorin Otărășanu o puteți reciti pe următorul link https://www.paginaolteniei.ro/articol/

Galerie foto








Vizualizări: 2,643

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste