Aproximativ 200 de cetățeni au participat la o acțiune de ecologizare a orașului Rovinari

 

Edilul Robert Filip a lansat zilele trecute un apel către cetățenii orașului Rovinari de a ieși în număr cât mai mare și de a participa la ecologizarea orașului Rovinari. Din fericire, aproximativ 200 de cetățeni s-au alăturat edilului și angajaților Primăriei Rovinari și au ecologizat străzi, cartiere etc. „La acțiunea de ecologizare de astăzi au participat aproape 200 de persoane, angajați ai primăriei, Servicii Publice Locale, Poliție Locală, sportivi de la Clubul Sportiv Jiul Rovinari 2016, Serviciul de Pază, consilieri locali, elevi și simpli cetățeni, iar în doar câteva ore orașul a fost “Lună” de curat. Sute de saci cu deșeuri menajere au fost strânși și duși la groapa de gunoi”, a spus edilul Filip. Rovinărenii au ontinuat operațiunea de plantare de arbuști ornamentali, acțiune în urma căreia au fost plantați 550 de arbuști coniferi ornamentali din specia Chiparos Leylandii.

„Mă bucură însă faptul că de la o acțiune la alta, cantitatea de deșeuri aruncate la întâmplare este tot mai mică, ceea ce înseamnă că suntem pe drumul cel bun.
Pe lângă colectarea deșeurilor, au fost văruiți pomii și a fost tunsă vegetația acolo unde a fost cazul”, a declarat primarul orașului Rovinari. 

Vizualizări: 442

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste