(închide)

Artistul Jayoh a lansat piesa de dragoste „Împotriva ta”!

 

Artistul Jayoh a lansat de curând ultima sa piesă! Melodia este realizată in colaborare cu Onix și se numește "Împotriva ta". Este o piesa R&B/Trap, deci o combinatie mai rar intalnită, spune artistul sucevean. Instrumentalul este facut de The Artisans, oameni cunoscuti in domeniul Producției Muzicale.

Piesa poate fi ascultată accesând link-ul https://www.youtube.com/JAYOH

Chariton Robert are 31 de ani si este născut în orașul Suceava. A absolvit Liceul de Arta Ciprian Porumbescu si a renuntat la Facultatea de Istorie si Geografie din Universitatea Stefan Cel Mare Suceava in al treilea an. Atunci a plecat în Germania la părinții săi. Muzica a descoperit-o de mic și grație părinților săi a și urmat cursuri în domeniu. Succesul său a venit după câțiva ani buni, însă prin multă muncă și dedicație! A colaborat cu artiști faimoși, a învățat mereu de la ei și s-a dezvoltat pe plan profesional, având proriul stil și fel de a face muzică! „Cel mai mult pretuiesc timpul pentru ca niciodata nu-mi ajunge sa termin toate proiectele incepute, iar muzica pentru mine este antidotoul rutinii in care suntem blocati si din care rar si foarte greu putem iesii. Am lansat multe piese proprii dar si cover`uri de succes precum Jayoh - Din Vina Ta (Alex Velea Cover) sau Jayoh - La Piept (Nane Cover)”, a spus artistul jaooh pentru Pagina Olteniei.

Totalul vizualizarilor de pe canalul său de Youtube https://www.youtube.com/channel este de aproape 5 milioane, iar piesa lui Jayoh - Mi-e dor  a facut aproape 998.943 de vizualizari!

După multe colaborari pe partea de productie audio, dar si pe partea muzicală cântată cu artisti precum Cabron, Adrian Tutu, Boier Bibescu, Alex Velea, Doddy, Amna, Aspy, JerryCo, Mario Fresh si multi altii, Jayoh a decis să își facă propria "Familie" numita Royal Madafakaz (RoyalRecords&Entertainment) acest label independent mi l-am dorit de foarte mult timp iar acum sunt dornic sa muncesc iar anul acesta sunt pus pe fapte . Urmeaza colaborari fresh si piese care sper eu ca pe viitor vor intra si in Trending.

Galerie foto


Vizualizări: 693

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste