(închide)

Au nevoie de sprijin în lupta cu COVID-19! Autorităție din Gorj lansează campania „Sutem uniți! Luptăm împreună!”

 

Mai multe instituții din județul Gorj -Prefectura, Consiliul Județean și ISU Gorj-au lansat campania: „Suntem uniți! Luptăm împreună!”

Astfel, autoritățile speră ca prin această campanie cei care doresc vor sprijini financiar salvatorii din județul nostru. Banii donați vor fi folosiți pentru achiziționarea de echipamente, mijloace de protecție pentru salvatori și bunuri pentru persoanele afectate de coronavirus.

„Fiecare dintre noi putem contribui, în orice fel, la stoparea extinderii acestui virus! Cei mai mulți pot contribui prin respectarea cu strictețe a măsurilor impuse de autorități, dar cei care pot contribui cu bani o pot face în contul Asociației de Întrajutorare “Sprijin pentru Salvatori”:
Nr. cont: RO80CECEGJ0130RON0580431
CUI: 29935394
Tel. de contact: 0755127463

Este o asociație pe care noi, cei care avem menirea de a salva vieți și bunuri am înființat-o, iar sumele pe care le vom strânge le vom folosi pentru achiziționarea de echipamente, mijloace de protecție pentru salvatori și bunuri pentru persoanele afectate de această boală, vitale în lupta cu acest virus!”, spun cei de la ISU. 

Vizualizări: 2,289

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste