(închide)

Aur, argint și bronz pentru sportivii gorjeni la Campionatul Balcanic de Radio-Orientare 2018

 

Municipiul Târgu-Jiu a găzduit, în perioada 22-24 iunie, Campionatul Balcanic de Radio-Orientare, competiție internațională care a ajuns la cea de-a 13-a ediție. Peste 150 de concurenți, cu vârste între 12 și 70 de ani, au participat la evenimentul sportiv. Printre concurenți s-au regăsit și sportivi din Bulgaria, Serbia, Moldova, Croația, Muntenegru și Slovenia.

Parteneri în organizarea evenimentului au fost Primăria Târgu Jiu și Consiliului Județean Gorj. Cel mai bun sportiv al competitiei a fost declarat gorjeanca Evelina Vladut, care a castigat toate cele 4 medalii de aur ( 3 la Campionatul Balkanic si 1 la Cupa “C.Brancusi”) puse in joc la categoria ei!  „Vulpiștii gorjeni au fost recompensati cu numeroase medalii, câștigate în cele trei probe de concurs: sprint (pădurea Drăgoieni, traseu de 3 km), 3,5 MHz (pădurea Bârsești-Rasova, traseu de 9 km) și 144 MHz (pădurea Bârsești-Rasova, traseu de 10 km). În același timp cu Campionatul Balkanic s-a desfășurat și Cupa “Constantin Brâncuși” , competiție internațională de radiogoniometrie. Vulpiștii gorjeni au câștigat împreună 13 medalii de aur, 17 medalii de argint și 10 medalii de bronz la Campionatul Balcanic, concurența fiind strânsă la toate categoriile”, a spus profesorul Adrian Marcu, coordonatorul „vulpiștilor” gorjeni. 

Pentru juniorii urmează Campionatul Mondial de ARDF pentru tineret, care va avea loc în Cehia în perioada 30 iunie-5 iulie, unde dintre cei 11 componenti ai Lotului National de Tineret, 10 sunt din Tg-Jiu, elevi inscrisi la cercul de Radiogoniometrie din cadrul Palatului Copiilor Tg-Jiu si legitimate la Clubul Sportiv Pandurii Tg-Jiu.

Festivitatea de premiere aici: https://www.facebook.com/100008478977817/videos/1878172809142000/

Galerie foto







Vizualizări: 1,318

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste