(închide)

Aur la un concurs național pentru elevii Alexandru Guțoiu, Maria Rușeț și Ruxandra Roșca

 

Elevii gorjeni care au participat la concursul național de matematică aplicată „Adolf Haimovici” de la Iași au câștigat trei medalii de aur, una de argint și una de bronz! Cele mai multe medalii au fost câștigate de elevi ai Colegiului Tehnic Motru îndrumați de profesorul Nicolae Rușeț. 

Performanță după performanță pentru elevii CT Motru, dar și pentru rovinăreanca Ruxandra Roșca! De data aceasta, la concursul național de matematică aplicată „Adolf Haimovici”, ediția a XXIII-a, care a avut loc la Iași, patru elevi ai CT Motru au revenit acasă cu medalii! Astfel, Alexandru Guțoiu, clasa a X-a, a câștigat medalia de aur la disciplinele Tehnice, Maria Rușeț, clasa a XII-a, tot medalie de aur (punctaj maxim n.red.), Robert Bejinaru, clasa a XI-a, medalie de argint, iar Lavinia Bivolan, clasa a XII-a, medalie de bronz! De asemenea, județul Gorj a fost reprezentat și de Ruxandra Roșca, elevă a Colegiului Gheorghe Tătărescu din Rovinari, care a obținut medalia de aur la disciplina Științele naturii cu un punctaj apropiat de cel maximum.

Rezultatele elevilor din Oltenia

Medalii la această competiție au mai obținut și următorii elevi din Oltenia: Ștefania Ivan-Călimănești-medalie de argint; Mihaela Niculae-Scornicești-medalie de bronz; Silviu Maria Afrem-Craiova-medalie de bronz; Rebecca Bobaiță-Craiova-medalie de bronz; Raul Popescu-Râmnicu Vâlcea-medalie de aur; Gheorghe Colu-Râmnicu Vâlcea-medalie de argint; Laura Popa-Drobeta Turnu Severin-medalie de bronz; Roxana Bobaiță-Craiova-medalie de bronz; Mădălina Cioplea-Drobeta-medalie de bronz! Felicitări tuturor!  

Galerie foto





Vizualizări: 4,189

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste