(închide)

Bărbatul împușcat de polițiștii motreni a decedat

 

Bărbatul din Borăscu care a fost împușcat de polițiștii din Motru a decedat la Spitalul Craiova. Dosarul a fost preluat de Parchetul Județean Gorj. 

Reamintim că  duminică de o localnică din comuna Borăscu, cu privire la faptul că un bărbat, de 40 ani, din aceeași localitate, care îi este cumnat, ar fi pătruns fără drept în curtea casei sale și ar provoca scandal.

La sosirea polițiștilor la fața locului, bărbatul a devenit agresiv, îndreptându-se în direcția acestora cu o furcă, provocând distrugeri la o autospecială de poliție, aflată în dotarea Secției 3 Poliție Rurală Motru, și asmuțind un câine ce îi aparține, spre cei doi polițiști.

Bărbatul a fost somat de către polițiști, aceștia executând ulterior 3 focuri de avertisment în plan vertical și, întrucât acesta nu a încetat comportamentul agresiv, au executat cinci focuri de armă, cu armamentul din dotare, în direcția acestuia și unul asupra câinelui. 

Gorjeanul a fost împușcat de trei ori de polițiști, în ambele picioare și în piept, după ce i-a amenințat pe aceștia cu o furcă și a asmuțit câinele asupra lor. După un prim foc de avertizare, care nu l-a oprit pe bărbat, polițiștii l-au împușcat în piciorul drept. Chiar și rănit, acesta a înfipt furca în mașina Poliției. Oamenii legii l-au împușcat apoi și în celălalt picior, dar și în piept, iar bărbatul a fost dus la spital, în stare gravă, dar conștient. Glonțul din piept i-ar fi performat un plămân,

Vizualizări: 9,711

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste