(închide)

Berry Fest la Țicleni sau cum să petreci o zi de poveste în natură!

 

Vă doriți să petrecți ore bune în mijlocul unei frumoase plantații de muri? Să vă culegeți singuri murele somptuoase și negre? Veți avea această ocazie, la Țicleni, la prima ediție a Berry Fest, pe 25 iulie! Evenimentul Berry Fest  își propune să vă aducă împreună cu cei dragi în plantația de mure Bund Berry, din Țicleni, pe 25 Iulie, începând cu ora 17:00. Dacă v-am convins, intrați pe pagina de Facebook a evenimentulu și rezervați-vă un loc! Sunt limitate! Și se anunță participare mare! Și asta pentru că va fi o zi plină de oameni cool, muzică live, meșteșugari, produse tradiționale plus socializare cât cuprinde. „Așa că hai și tu să te bucuri de piesa de teatru a prietenilor de la Fabrica de Impro, de focul de tabăra și de poveștile pline de entuziasm ale antreprenorilor locali. Mai mult, te invităm să descoperi procesul prin care trece vinul din mure, de la culesul murelor din plantație, unde poți participa și tu, până la degustarea produselor din gama Abund Berry!”, spun organizatorii.

Festivalul se desfășoară în aer liber, iar măsurile de siguranță sunt atent puse la punct, astfel încăt tu cât și cei dragi ție sunteți în siguranță.

Vor participa: Cadouri Dulciuri Flori - concept unic in Romania; FABRICA DE IMPRO -Realizator: Andrei Stan
Muzică: Marius Tiriplică/ Improvizatori: Mădălina Ciobănuc, Vlad Fiu, Iulian Marinescu, Adelina Puzdrea, Adrian Șerban, Vlad Rădulea și Mihai Rădulea

UMUR (www.umur.ro) este un brand specializat în print digital utilizând grafică proprie, înființat de un creator de artă și un iubitor de artă. Este inspirat de creațiile lui Constantin Brâncuși, având un magazin chiar pe Axa Brâncuși din Târgu Jiu. Aflat la început de drum, UMUR își propune să construiască un brand de haine autentice, în serii mici. În plus, execută și personalizare la cerere, serviciu disponibil și pe www.personalizareonline.ro. 

Touching Art păstrează autenticitatea fiecărui cocktail preparat prin originalitate și individualitate. De la crafted drinks, ingrediente naturale și până la secretul din spatele băuturii preparate perfect.

„La BerryFest vom face casă comună cu natura, cu plantația de mure și vom dezvolta noi rețete de cocktailuri pe baza Gin & Tonic cu mure, tincturi, siropuri și alte băuturi specifice zonei de festival, gusturi pe care numai un mixolog le știe să le creeze. Găsești povestea Touching Art Cocktail în poveștile multora, însă dacă vrei să cunoști mai multe despre chimia și magia din spatele nostru și al cocktailurilor care au vrăjit multe seri și zile lumină, give us a follow on IG: @touchingartcocktail”, mai spun organizatorii.

Reprezentanții Agropensiunii Eva din Baia de Fier vor fi și ei prezenți la Berry Fest.
Alex Merfu Photographer (www.alexmerfu.ro )- Partenerul Berry Fest și al Abund Berry va fi și el pe plantația de mure din Țicleni. 
Tonic-Blend este un brand bazat pe etică şi sustenabilitate, fiind adresat celor care caută mereu să se dezvolte şi să ofere valoare în grupurile din care face parte, precum şi să trateze oricare altă persoană aşa cum îşi doresc să fie trataţi. 

Accesați pagina de Facebook a evenimentului și aflați ce mai pun la cale organizatorii: https://www.facebook.com/events/605020763764923/?active_tab=about

Galerie foto




Vizualizări: 1,229

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste