(închide)

Bomboanele Bucuria, simbol al Basarabiei, aduse la Târgu-Jiu de doi tineri antreprenori

 

Doi tineri din Târgu-Jiu au investit într-o afacere „dulce” și vor aduce la Târgu-Jiu celebrele bomboane „Bucuria”, un adevărat simbol al Basarabiei și al copilăriei! Cei doi vor inaugura, pe 1 februarie, un magazin-insulă în Shopping City Târgu-Jiu (mall-ul din municipiu n.red.). Va fi primul magazin din Târgu-Jiu unde se comercializează doar bomboanele „Bucuria” din Republica Moldova. 

Insula de bomboane Bucuria va fi un magazin de dulciuri de diverse sortimente, cu fructe, multă ciocolată, nucă de cocos, migdale etc, de calitate superioară. Fabrica de bomboane Bucuria a fost înființațtă în 1946 în Republica Moldova, devenind cu trecerea anilor un adevărat etalon în lumea dulciurilor din această țară și nu numai. Și copiii românilor apreciază de foarte mulți ani dulciurile produse peste Prut. La Târgul de Crăciun de luna trecută, cei doi tineri antreprenori au vândut la un stand din centrul orașului, ciocolată „Bucuria”, având foarte mare succes. Tocmai de aceea, s-au gândit să deschidă un magazin în incinta Shopping City Târgu-Jiu! „Calitate permanent înaltă, ingrediente naturale testate şi un asortiment de producţie deosebit de larg – iată principalele componente ale succesului SA Bucuria, care au glorificat compania nu numai în patria sa, ci şi departe de frontierele țării. (...) Cu noi viața este mai dulce!”, transmit antreprenorii târgujieni. Fără doar și poate, „Bucuria Shop” va deveni magazinul de dulciuri preferat de târgujieni!

Puteți afla mai multe despre sortimentele de bomboane comercializate, urmărind pagina de socializare a magazinului Bucuria: https://www.facebook.com/Dariabdariap/

Galerie foto



Vizualizări: 2,797

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste