(închide)

Bunica Sofia, cel mai în vârstă angajat al sistemului de învățământ, a aniversat, alături de preșcolari, cea de-a 84 aniversare!

 

Motreanca Sofia Chiţoran, sau bunica Sofia, aşa cum o strigă preșcolarii din Leurda, a împlinit 84 de ani și și-a împărțit tortul aniversat cu micuții de la Grădinița unde lucrează. Bătrâna munceşte ca îngrijitoare la o grădiniţă din satul Leurda, care aparţine de municipiul Motru, din judeţul Gorj. Bătrâna a primit din partea pimarului oraşului, Cosmin Morega, un tort, o sticlă de şampanie şi un buchet de flori. Când a văzut tortul, primul ei gând a fost tot la copiii care îi sunt atât de dragi: a dorit să fie împărţit celor mici, de la grădiniţă. Bunica Sofia a spus că se simte bine şi că speră să ajungă la vârsta de 100 ani: „Poate o să ajung să trăiesc 100 de ani, pentru că mă sitm bine“.

De mai bine de patru decenii, bunica Sofia are grijă de copiii de la o grădiniţă din localitate, iar edilul municipiului Motru i-a mulțumit că are grijă de copii. La 5 dimineaţa, bunica Sofia este deja la treabă şi face curăţenie pe holuri şi în clase, iar apoi aprinde focul pentru a le fi cât mai bine copiilor.

Vizualizări: 865

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste