(închide)

Aranjamente funerare deosebite, create și livrate de un antreprenor din Țicleni: „Venim în ajutorul tău pentru a transmite condoleanțe la pierderea cuiva drag”

 

Moartea este ultimul mare eveniment din viața omului și i se acordă o atenție deosebită, din mai multe motive. Tradițiile și obiceiurile pe care gorjenii le țin cu ocazia înmormântării sunt transmise și păstrate din moși strămoși. În Gorj, dar și în restul României, cel mai folosit mod de a arăta că îți pare rău pentru trecerea la cele veșnice a unui cunoscut, este să trimiți o coroană de flori sau un aranjament floral cu un mesaj de condoleanțe. Tocmai din acest motiv, tânărul antreprenor Sorin Otărășanu, din Țicleni, a gândit aranjamente florale pentru înmormântări, care încet-încet par a înlocui uzitatele coroane. „Cum poți trimite flori la o înmormântare? Cu ajutorul nostru poți trimite aranjamente funerare în tot județul Gorj, cu livrare în regim de urgență, în aproximativ 2-3 ore. Locuiești în afara orașului Țicleni sau în Diaspora? Noi îți venim în ajutor! Comandă online și transmite regretele eterne cu ajutorul aranjamentelor noastre funerare deosebite. Poti opta pentru depunerea la capela, mentionand adresa acesteia in datele comenzii. Apelati cu toata increderea la serviciile noastre! Tel: 0758 292 603!”, este anunțul antreprenorului din Țicleni.

În viața de apoi, sufletul ajunge „acolo unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de moarte”-așa cum se spune în slujba pe care o oficiază preotul la înmormântare. Ceremonialul morții la gorjeni este complex, iar rudele au obligația morală de a asigura integrarea corespunzătoare a mortului în viața de apoi. Ca să arăți celor care au suferit pierderea cuiva drag regretul, trimiți o coroană de flori sau un aranjament floral cu mesaje de condoleanțe. Sorin Otărășanu, un tânăr antreprenor din Țicleni, pasionat de flori, a venit de câteva săptămâni, în sprijinul persoanelor care nu pot merge la magazinele din Târgu-Jiu sau Târgu-Cărbunești pentru a cumpăra o coroană de flori pentru înmormântările la care merg și le oferă aranjamente florale deosebite pentru aceste evenimente triste. Administratorul afacerii „Grădina cu Flori” -https://www.facebook.com/otarasanu- spune că ideea sa a prins foarte bine, iar clienții sunt foarte mulțumiți. A avut clienți și persoane plecate în străinătate, care nu au putut participa la înmormântările din familie sau ale familiilor prietene, așa că au comandat aranjamente florale de la Sorin Otărășanu. Antreprenorul a livrat comenzile și a reușit să aducă un strop de mângâiere familiilor care suferiseră pierderea cuiva drag. „Deoarece florile joacă un rol important în viața noastră și ne ajută să ne arătăm sentimentele chiar și în situații nefericite și dureroase, Grădina cu Flori vă pune la dispoziție aranjamente delicate care să exprime regretele pentru trecerea la viața veșnică a unor oameni dragi. Mereu ascultăm și punem în practică ceea ce Dumneavoastră vă doriți de la noi. Creeăm aranjamente pentru înmormântări și privegherea celor plecați dintre noi, pentru cei pe care alegem să îi omagiem ducându-le la căpătâi un buchet de flori. Oratorul roman Cicero spunea că depunerea florilor lângă persoana decedată are ca scop purificarea pământului, dar mai ales este un gest care garantează liniștea răposatului”, a spus Sorin Otărășanu.

De asemenea, și dacă vreți să faceți cuiva drag o surpriză plăcută, puteți apela cu încredere la Sorin Otărășanu, pe care îl găsiți pe pagina de Facebook otarasanu.

Galerie foto





Vizualizări: 3,908

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste