(închide)

Ionela Guzic, record de audiență „La Măruță”! Solista a vorbit despre problema animalelor abuzate

 

Neobosită promotoare a drepturilor animalelor, îndrăgita interpretă de muzică populară Ionela Guzic a fost invitată la emisiunea „La Măruță”. Platoul emisiunii care i-a găzduit pe cei doi gorjeni-și Ionela și Cătălin Măruță sunt gorjeni la origini- a fost „cucerit” de frumoasa Pitica, cățelușa Ionelei Guzic. Pe Pitica, Ionela a salvat-o acum ceva vreme de la o groapă de gunoi, iar acum solista și frumosul patruped sunt nedespărțiți! Pitica și Ionela Guzic au „bifat” un record de audiență la ProTv.

Ionela Guzic militează pentru drepturile animalelor de ani de zile, este voluntar la mai multe centre și adăposturi, este totalmnete contra violenței domestice, contra violenței față de animale și militează neobosită și mereu inspirată pentru aceste drepturi! În opinia sa, în România educația are mult prea multe hibe, iar instituțiile, Primăriile și ceilalți decidenți nu investesc în educație, în protecția animalelor, în sterilizare etc și de aceea există aceste violențe. Ionela Guzic a încercat mereu să facă cunoscute abuzurile care au loc împotriva animalelor și le-a condamnat mereu, dar atunci când participa la diverse emisiuni televizate, subiectul voluntariatului la adăposturile de animale nu era un subiect agreat de realizatori. De data aceasta, Ionela a fost invitată la emisiunea gorjeanului Cătălin Măruță și a putut discuta cu acesta despre toate problemele legate de animale și despre nerespectarea drepturilor acestora. „Pentru prima oară m-au lăsat să vorbesc de voluntariat și animalele abuzate la emisiunea "LA MARUȚĂ", PRO TV unde am avut record de audiență. NU am cântat pentru că am ales să vorbesc de albinele exploatate, ucise de substanțele nocive și despre câinii/caii batuți, uciși. Așa cum fac mereu, am vorbit cu tărie despre ceea ce cred și îi îndemn pe oameni, pe colegii mei să facă și ei voluntariat!”, a spus, pentru Pagina Olteniei, Ionela Guzic. 

După emisiune, Ionela a primit foarte multe felicitări. De asemenea, pe canalul de Youtube al lui Cătălin Măruță, zeci de români au scris comentarii în care își arată susținerea față de punctul de vedere al tinerei cântărețe Ionela Guzic. „Foarte frumos! Ma bucur cand promovezi oameni de valoare si cu foarte mult bun simt, cred ca ar trebuii sa apara din ce in ce mai des astfel de modele. De asemenea imi plac invitatii tai doctori, aduc informatie relevanta si din surse multiple (articole stiintifice)”, a scris o telespectatoare. 

Ionela Guzic a participat la nenumărate acțiuni de sterilizare și de salvare a animalelor fără stăpân sau cu stăpân, care sunt abuzate. „Sunt părinți care își bat soția și copiii și animalele. Am fost în foarte multe sate din România și am făcut voluntariat și am încercat mereu să mă implic în activități, să îi învăț pe oameni că nu este bine să se comporte astfel. Se fac multe sterilizări GRATUITE, dar oamenii deși, sunt gratuite nu se implică, nu sterilizează, NU adoptă, ci cumpără. (...)”, a spus Ionela Guzic.

Le puteți urmări pe Ionela și pe Pitica AICI!

Galerie foto




Vizualizări: 496

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste