CE Oltenia: 200 de mineri vor fi concediați după 1 iunie. Ce se aude de voucherele de vacanță

 

Sindicatele şi administraţia Complexului Energetic Oltenia vor începe după Paşti negocieri, în vederea disponibilizării colective a 200 de angajaţi. Conform aprobărilor existente, programul de disponibilizări la CE Oltenia, pentru anul 2019, vizează un număr de 200 de salariaţi din cei 13.000. 

 
Conform aprobarilor existente, programul de disponibilizari la CE Oltenia, pentru anul 2019, vizeaza un numar de 200 de salariati si va fi pus in aplicare incepand cu data de 01 iunie. „Criteriile de disponibilizare vor fi stabilite de comun acord cu partenerii sociali si vor viza, in principal, salariatii care indeplinesc conditiile de pensionare, cei care au probleme deosebite de sanatate si cei care solicita in mod voluntar incetarea CIM -urilor. Administratia CE Oltenia, in consens cu partenerii sociali, va adopta solutiile cele mai bune astfel incat criteriile si conditiile de disponibilizare sa nu dezavantajeze nici salariatii, nici compania”, transmite CEO pe site-ul său.

Majorarea voucherelor de vacanță ar putea amâna plata lor

Administrația și sindicatele din Complexul Energetic Oltenia ar putea discuta astăzi  despre majorarea valorii voucherelor de vacanță de la 1.450 de lei la 2080 de lei. O discuție care se tot amână de trei săptămâni, de când ITM Gorj a comunicat, la solicitarea liderului Nicu Bunoaica de la Motru, că 2080 de lei este valoarea minimă impusă de lege, scrie Pandurul. 

Gabriel Căldărușe, președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, a confirmat faptul că ședința va avea loc astăzi, miercuri la ora 10.00, după mai multe amânări care au fost în ultima lună.

Vizualizări: 1,105

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste