(închide)

Comunitatea din Novaci, bulversată de tragicul accident rutier: „Mai avea 20 de metri și ajungea acasă!”

 

Întreaga comunitate din orașul gorjean Novaci este bulversată de tragedia care a avut loc în seara zilei de miercuri. Un copil de 16 ani a rămas fără mama sa, din cauza neatenției unui conducător auto, cunoscut în localitate. Potrivit IPJ Gorj, miercuri seara, în jurul orei 22.00, un accident rutier a avt loc pe raza localității, eveniment care s-a soldat cu decesul unei femei în vârstă de 52 de ani. Femeia, Florentina M., mergea către casă, alături de fiul său, un adolescent de 16 ani, când a fost lovită de mașina condusă de un tânăr în vârstă de 25 de ani, fiul judecătoarei Dafinescu din Novaci. Mihai Dafinescu, potrivit IPJ Gorj, a părăsit locul accidentului și s-a prezentat la sediul Poliției Novaci abia joi dimineața. Atunci a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,05 mg /l alcool pur în aerul expirat, urmând ai fi recoltate probe biologice de sânge. 

Detalii https://www.paginaolteniei.ro/articol/accident-mortal-la-novaci!-fiul-unei-judecatoare-v_4366.htm

Florentina M. se întorcea de la serviciu și mai avea câțiva zeci de metri până acasă. Lucra la cofetăria surorii sale. Soțul femeii a decedat cu câiva ani în urmă, în timp ce se afla la muncă în străinătate. Întreaga comunitate din Novaci plânge decesul tragic al femeii care era apreciată de cei care o cunoșteau. „Nu ne vine să credem că nu mai ești printre noi! Tragedie mai mare nu se putea. Mai avea cam 20 metri și ajungeai acasă. De ce s-a întâmplat așa ceva...de ce”, a scris pe rețele de socializare un vecin al femeii. „Florentina a fost o femeie deosebită. Lucra la un laborator de cofetarie. I-a murit sotul, cred că de 2-3 ani, era în Italia, la muncă. Are un baiat cuminte și serios, în clasa a XI-a. Aseară era cu baiatul ei, care mergea in fiecare seară să o aducă acasă. Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat”, spunea un alt novăcean care a cunoscut-o pe Florentina M. Mulți novăceni se întreabă dacă și de data aceasta fiul judecătoarei va scăpa basma curată: „Nu este prima dată când tânărul are probleme cu legea. Oare va scăpa basma curată și de data asta?”, spun oamenii. „Tânărul acela este un pericol public. A fost implicat in diverse scandaluri, dar totdeauna se pare ca a scăpat”, spun localnicii. 

Detalii despre scandalul în care a fost implicat tânărul Dafinescu: https://www.pandurul.ro/articol/fiii-unei-judecatoare-amendati-pentru-scandal_109449.html

Vizualizări: 19,489

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste