(închide)

Concert-surpriză pentru gorjenii care petrec Revelionul în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu!

 

Eneli, târgujianca talentată care a cucerit topurile muzicale din lume cu piesele sale, le va cânta gorjenilor care vor petrece noaptea dintre ani în Piața Prefecturii din municipiul Târgu-Jiu! Ileana Popescu sau Eneli este o frumoasă și talentată tânără din municipiul Târgu-Jiu, care își compune singură piesele. Eneli a declarat mereu că versurile melodiilor sale sunt scrise cu sinceritate. 

În noaptea dintre ani, pe scena din PIața Prefecturii vor urca membrii trupei The Dreamers, dar și Eneli, care îi va încânta pe cei prezenți cu hit-urile sale. „Primăria Municipiului Târgu Jiu, prin Direcția Turism și Evenimente Culturale și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși” vă invită să petreceți un Revelion de neuitat. Trecerea în noul an va fi sărbătorită luni, 31 decembrie 2018, în Piața Prefecturii, începând cu ora 22:00, cu un spectacol de muzică ușoară oferit de THE DREAMERS și ENELI. Potrivit tradiției, anul nou va fi întâmpinat cu o cupă de șampanie și un impresionant foc de artificii”, transmit reprezentanții Primăriei Târgu-Jiu.

Târgujiancă de poveste, cunoscută și apreciată în lume!

Ileana Popescu sau Eneli este târgujiancă și a început să cânte într-un cor de biserică, la vârsta de 5 ani. În 2010 a început să posteze videoclipuri online și a avut succes la public. S-a mutat la București în 2014, când a început facultatea. Acolo a cunoscut oameni din industrie, cu care a colaborat la diverse piese („Like the sun”, „We are one”, „Wrong or Right”, „Close the deal”), printre care și „Mhm Mhm” și multe alte piese. De mai multă vreme, Eneli colaborează cu trupa Vanotek. În februarie 2018 Vanotek a lansat single-ul “Back to Me”, în colaborare cu Eneli. Piesa este compusă de cei doi artiști și produsă de Vanotek. “Tell Me Who” este o altă piesă de succes în topurile din România, Rusia, Polonia și are peste 12,2 milioane de vizualizări pe YouTube-Tell me who

Alături de producătorul turc Mahmut Orhan,în mai 2017, Eneli a lansat piesa „Save Me”- ascultați-o AICI. Această piesă are peste 82 de milioane de vizualizări pe Youtube!

„Am învățat multe în timpul în care scriam. Am învățat că oamenii sunt ceea ce noi decidem să vedem în ei și deseori trăim și ne alimentăm cu iluzii. Am învățat că sinceritatea și încrederea nu le poți vinde. Și am mai învățat că e frumos să ierți și să mergi mai departe. Niciodată nu am privit înapoi, în momentul în care am plecat. Și am lăsat în urmă multe până acum… chiar și oameni. Am două „locuri” în care mă întorc mereu, atunci când lucrurile nu merg așa cum aș fi vrut: Dumnezeu și muzica!”, spune Eneli într-un interviu.

Galerie foto



Vizualizări: 466

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste