(închide)

Concurs la Rovinari! Un Oraş Verde – Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă caselor de locuit şi blocurilor de locuinţe

 

Cetățenii orașului Rovinari se vor întrece, după o pauză de doi ani de zile, pentru a câștiga competiția „Cea mai frumoasă grădină cu flori”! Astfel, Primăria Oraşului Rovinari şi Consiliul Local Rovinari organizează concursul cu tematica “Un Oraş Verde – Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă caselor de locuit şi blocurilor de locuinţe”.

Competiţia se va încheia în data de 10.06.2022, iar perioada de înscriere este 11-18 mai. Înscrierea în concurs se va face la sediul Primăriei Rovinari, printr-o cerere care va cuprinde datele personale, la care se va ataşa şi o copie a cărții de identitate, urmând ca membri comisiei tehnice să fotografieze grădina indicată în cererea de înscriere.
Pozele cu grădinile înscrise în concurs vor fi postate pe site-ul Primăriei Rovinari la adresa ww.primariarovinari.ro, pe pagina de Facebook „Primăria Rovinari”, precum şi la sediul Primăriei Oraşului Rovinari.

După jurizare, câştigătorii vor primi din partea autorităţilor locale premii în bani şi diplome astfel: Premiul I – 1500 lei; Premiul II – 1000 lei; Premiul III – 700 lei; Premiul IV – 500 lei, precum și 12 mențiuni în valoare de 300 de lei fiecare.
Aceaste premii sunt oferite cu scopul de a motiva cetățenii din orașul Rovinari pentru a participa la acțiunile de înfrumusețare a spaților verzi din preajma caselor și a blocurilor de locuințe. Regulamentul complet al concursului poate fi consultat pe pagina oficială de internet a Primăriei Rovinari la adresa: www.primariarovinari.ro

Galerie foto


Vizualizări: 634

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste