Posturi de muncitor calificat vacante la DGASPC Gorj

 

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat I (fochist), după cum urmează:

1 post la Serviciul administrativ, aprovizionare și de întreținere din cadrul aparatului propriu;
1 post la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Tg. Cărbunești – Compartimentul administrativ-contabilitate;
1 post la Complexul de servicii alternative la protecția rezidențială Tg. Jiu – Compartimentul administrativ-contabilitate.

De asemenea, DGASPC Gorj angajează muncitor calificat I (lenjerie), la Compartimentul administrativ – contabilitate din cadrul Complexului de îngrijire și asistență Dobrița.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de muncitor calificat -lenjerie sunt: absolvent(ă) de minimum 10 clase sau școală profesională și calificare de croitor sau lenjer; vechime în muncă de minimum 9 ani. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 04 aprilie 2022, ora 16.30: data limită pentru depunerea dosarelor; 14 aprilie 2022, ora 10.00: proba scrisă; 19 aprilie 2022: proba interviu.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de fochist sunt: absolvent(ă) a minimum 10 clase sau școală profesională și calificare de fochist; vechime în muncă de minimum 10 ani; posesor autorizație I.S.C.I.R. aflată în perioada de valabilitate. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 01 aprilie 2022, ora 14.00: data limită pentru depunerea dosarelor; 12 aprilie 2022, ora 10.00: proba scrisă; 15 aprilie 2022: proba interviu.

Vizualizări: 542

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste