(închide)

Consultații GRATUITE pentru prevenirea cancerului la persoanele de peste 40 de ani din șase comune din Gorj!

 

Într-un demers menit să sprijine sănătatea comunității, Asociația Bolnavilor de Cancer din Gorj a lansat  proiectul „Împreună pentru sănătate!”,  cofinanțat din fondurile bugetului județului Gorj pe anul 2023.

Proiectul „Împreună pentru sănătate!” se adresează tuturor locuitorilor din 6 comune gorjene: Matasari, Dragotești, Vagiulești, Roșia de Amaradia, Vladimir și Hurezani. Scopul acestui proiect este de a oferi consultații GRATUITE de prevenire a cancerului, indiferent de statutul de asigurat sau neasigurat, persoanelor in varsta de peste 40 de ani.

Evenimentele speciale, organizate de ABC Gorj la nivelul fiecarei localitati, vor oferi oportunitatea unică de a adresa întrebări medicilor specialiști și reprezentanților Casei de Asigurări de Sănătate Gorj. Aceste consultații gratuite de prevenire a cancerului sunt esențiale în identificarea și gestionarea precoce a potențialelor riscuri și afecțiuni, contribuind astfel la o comunitate mai sănătoasă și informată.

Detalii despre eveniment și programările pot fi obținute prin contactarea numărului de telefon 0722859514 sau prin e-mail la adresa [email protected].

Pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de proiect, vă îndemnăm să urmăriți pagina de Facebook a asociației @ABCGorj.
Proiectul „Împreună pentru sănătate!” reprezintă o inițiativă deosebită pentru îmbunătățirea sănătății comunității, iar Asociația Bolnavilor de Cancer din Gorj își propune să contribuie activ la prevenirea și conștientizarea cu privire la această boală.

Împreună pentru sănătate, putem învinge cancerul!

Vizualizări: 741

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste