(închide)

Consultații medicale gratuite fără deplasare la spital! Află cum poți beneficia de aceste servicii, dacă ai nevoie

 

Niciunuia dintre noi nu îi place să meargă la spital, mai ales în zile de sărbătoare și mai ales dacă afecțiunea care ne supără nu ne pune viața în pericol. Medicii ne sfătuiesc mereu să nu căutîm semnificația simptomelor pe internet/Google, ci să luăm legătura cu un specialist. Pe un forum medical/o aplicație medicală verificată  găsim răspunsurile căutate, căci aici vom beneficia de o consultație online. Medicul gorjean Mihai Țucă oferă, în aceste zile de sărbătoare, consultații online - https://app.medic.chat/dr/mihai.tuca 

Medic Chat este cea mai simplă metodă de a obține sfatul unui doctor când ai nevoie. Scrie o întrebare pe Medic Chat, și vei primi un sfat de la un doctor, absovlent al Facultății de Medicină, un doctor care practică medicina în unități medicale din țara noastră, un medic bine pregătit. 

Anul acesta, doctorul Mihai Țucă, medic rezident medicină de urgență, un tânăr extrem de capabil, originar din municipiul Târgu-Jiu, oferă consultații online, tocmai pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie.

Așadar, dacă aveți nevoie de un sfat medical de urgență pentru o situație neprevăzută care a apărut în această perioadă și nu doriți să mergeți la  spital, vă invităm să accesați  următorul link pentru a vă adresa medicului de urgență:
https://app.medic.chat/dr/mihai.tuca

 „Cu toții ne dorim să fim alături de cei dragi în pragul sărbătorilor, dar inevitabilul se poate întâmpla oricui și atunci când apare o situație medicală neprevăzută și doriți o discuție rapidă cu un medic, o puteți face acum!
De aceea, de pe 24 Decembrie până pe 25 Decembrie 23:59, utilizați codul CRACIUN23 pentru consultații medicale gratuite! 
Dacă aveți nevoie de un sfat medical de urgență pentru o situație neprevăzută care a apărut imediat și nu doriți să petreceți câteva ore prin spital pentru un răspuns medical avizat intrați pe următorul link pentru a vă adresa medicului de urgență (folosiți codul pentru consultația gratuită) :
https://app.medic.chat/dr/mihai.tuca”, este anunțul postat pe o pagină de socializare. 

Ce trebuie să știți despre medicul Mihai Țucă

Este un tânăr pasionat de medicină, foarte bine pregătit, a fost voluntar al SMURD vreme îndelungată și spune că mereu și-a dorit să ajute semenii aflați în suferință. Mihai Țucă a  ales meseria de medic și se specializează în medicina de urgență, domeniu deficitar la noi în România, mai ales în spitalele de stat. Ca medic rezident, profesează în Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Andrei” Galați și este apreciat de pacienții săi, dar și de colegi.

Și-a dorit mereu să lucreze în țara natală, să devină un medic bun, profesionist, empatic și mereu alături de pacienții săi. Acesta este al treilea an de când oferă consultații și în mediul online. 

Vizualizări: 1,005

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste