Craiovenii sunt aşteptaţi la teatru! Romeo&Julieta - spectacol inedit şi amuzant!

 

Teatrul independent TUBE readuce în atenţia publicului, în luna dragostei, spectacolul Romeo&Julieta, în regia tânărului craiovean Florin Paraschivu. Spectacolul va avea loc vineri, 21 februarie, la ora 20:00, la Casa de Cultură a Studenţilor Craiova, fiind singura clădire care a permis actorilor să redea atmosfera Veronei celor doi îndrăgostiți, după cum spune regizorul.

„Prin intermediul spectacolului inspirat din celebrul text shakespearian ,,Romeo şi Julieta", interpretat într-o manieră inedită, amuzantă şi inteligentă, tânăra echipă de actori, vă invită în lumea teatrului imersiv. Accesul la spectacol se va face pe bază de donație, suma minimă sugerată pentru susţinerea iniţiativei TUBE este de 30 lei”, este mesajul lui Florin Paraschivu. Spectatorul va experimenta o „imersiune" în acţiunea piesei, ca și cum ar cutreiera străzile Veronei, întâlnind la tot pasul scene din celebra piesă shakespeariană. Personajele pot fi urmărite prin Camera Julietei, Salonul Casei Capulet, Grădina şi Balconul Julietei, o stradă lăturalnică din Verona, Biserica fratelui Lorenzo, Cripta Capulet, sau Camera lui Paris, în scene comune şi scene ce se petrec concomitent, dar în locaţii diferite.

„Astfel, Romeo&Julieta este acel spectacol în care poți alege să urmărești viața personajului preferat de la intrarea în scenă până la final. Alege să-i urmărești pe Romeo și Julieta, pe Mercutio și Benvolio, pe Tybalt și Capuleto sau lasă-te purtat prin poveste de către Vrăjitoarele care încurcă ițele destinului tuturor protagoniștilor. Scopul spectacolului este să atragă un număr cât mai mare de craioveni într-o platformă de manifestare cu un caracter artistic și să ofere un spațiu cultural alternativ. Spectacolul independent urmărește de asemenea, încurajarea efortului independent în peisajul cultural craiovean”, mai spune tânărul regizor.

Premiera spectacolului, care a avut loc în toamna anului 2017, s-a bucurat de prezenţa a peste 500 de persoane în cele trei seri.

Galerie fotoVizualizări: 554

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste