(închide)

Dăncilă e praf! Are telefonul în mână și nu știe

 

Premierul Dăncilă nu i-a răspuns vineri la telefon președintelui Iohannis, motivând că era la o sărbătoare a lalelelor și nu a avut telefonul la ea. Imaginile arată însă că a avut tot timpul telefonul în mână. Și dacă nu ar fi fost așa, telefonul ar fi stat la un aghiotant care ar fi informat-o imediat.

„N-am să vorbesc despre o discuție privată cu domnul președinte, dacă domnul președinte vrea să vă spună, asta este altceva, dar pot să confirm că am avut o discuție. Inițial nu am răspuns, eram la Simfonia Lalelelor. Nu am avut telefonul, nu am văzut apelul, nu am știut de această discuție, dar apoi am sunat și am discutat cu dumnealui, ceea ce mi s-a părut un lucru de normalitate”, a spus Viorica Dăncilă, care a avut probabil nevoie de permisiunea lui Dragnea pentru a răspunde președintelui României.

Cei doi au discutat despre memorandumul privind mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, anunțat de Liviu Dragnea. Președintele Iohannis nu a fost consultat, iar Dăncilă a spus că nu poate oferi mai multe informații pentru că documentul este secretizat. Nu a putut să explice de ce Dragnea are acces la un document secret.

Vizualizări: 677

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste