(închide)

Dăruiește pentru viitor, licitație în scop caritabil! Ajută și tu!

 

Clubul Rotary din Târgu-Jiu organizează o licitație online, în scop caritabil, intitulată „Dăruiește pentru viitor!” Potrivit organizatorilor, vor fi licitate opere ale unor cunoscuți artiști, membri ai UAP Gorj, precum și alte obiecte de valoare donate de membrii clubului. Sumele rezultate în urma licitației vor fi folosite pentru achiziționarea de tablete ce vor fi dăruite copiilor din familii social vulnerabile. 

An de an, reprezentanții Clubului Rotary fac tot posibilul să aducă bucurie în sufletele unor copii din Gorj. Anul acesta va fi organizată o licitație cu scop caritabil pentru a ajuta cât mai mulți copii din Gorj care în această perioadă s-au aflat, de foarte multe ori, în imposibilitatea de a beneficia de educație. Clubul Rotary din Târgu Jiu va achiziționa peste 40 de tablete ce vor fi oferite copiilor din familii social vulnerabile, asigurându-se accesul la internet pentru acestea și implicit accesul la educație pentru copii. „Pentru a strânge fondurile necesare, organizăm o licitatie în scop caritabil beneficiind de sprijinul Uniunii Artiștilor Plastici –Filiala Gorj și de câteva obiecte de valoare donate de membrii clubului Rotary Târgu Jiu”, a anunțat Sorin Ghimiși. Licitatia se va desfășura online, în perioada 19-20 decembrie 2020, la adresa: https://b2b.24auction.ro/auction/view_auction?id=23. Toate fondurile rezultate în urma acestei licitații vor fi folosite pentru achiziționarea de tablete.
Dăruiește pentru viitor este un proiect prin care Clubul Rotary din Târgu Jiu urmărește investiția în viitorul nostru: educația copiilor. „Am încercat și în acest sfârșit de an să aducem bucurie în sufletul copiilor. Suntem convinși că fiecare bucurie pe care o putem aduce copiilor ne va face viața mai frumoasă, iar investiția în educația copiilor este cea mai sigură investiție posibilă”, a declarat Costel Mitruț -președintele Clubului Rotary din Târgu Jiu.

Vizualizări: 494

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste