(închide)

Destin frânt într-o clipă de neatenție: un tânăr din Săulești a decedat strivit de un copac

 

Viața unui tânăr din comuna Săulești a fost curmată astăzi, într-un mod tragic. Ionuț Văduva, în vârtsă de 24 de ani, și un prieten se aflau în pădure, la tăiat de lemne, când un copac în cădere l-a lovit pe tânăr, ucigându-l.

Politia orașului Tg Carbunesti a fost sesizată prin apelul 112 cu privire la faptul că un tânăr a fost lovit de un copac și este inconștient. Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că doi tineri de 19, respectiv 24 de ani, din comuna Săulești, în timp ce tăiau un copac, din cauza neatenției, tânărul de 24 de ani a fost lovit de copacul aflat în cădere. „În urma impactului tânărul a rămas inconștient. Celălalt tânăr l-a urcat în atelajul cu care au venit la fața locului și la transportat la domiciliu. Un echipaj medical sosit la fața locului a constatat decesul acestuia. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Gorj.

Mesaje sfâșietoare după tragicul deces

Pe pagina de socializare a tânărului Ionuț Văduva au apărut mai multe mesaje de condoleanțe. Nimănui nu îi vine să creadă că tânărul a decedat. „O doamne ce viata crudă ai plecat prea repede mult prea repede dintre noi bunul meu prieten ai fost si vei rămîne mereu in inima si in sufletul meu”, a scris un prieten de al tânărului mort.  „Un om cu suflet minunat,un om cat un milion de oameni. De ce tocmai tu? Dumnezeu sa te aibe in paza. Drum lin catre cer prieten drag”, a scris alt amic.

Galerie foto




Vizualizări: 29,162

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste