(închide)

DINA SPORTS & RECOVERY și sănătatea ta va fi mereu pe primul loc!

 

DINA SPORTS & RECOVERY și-a reluat activitatea intr-o locație modernă și cu tehnologii avansate! Astfel, profesorul doctorand și licențiat în kinetoterapie Adrian Dina și soția sa, medicul ORL Violeta Dina au redeschis Dina Sports & Recovery. 


Așadar, sunteți așteptați la sediul din Aleea Fântânii, lângă Sala Polivalentă, pentru a beneficia de servicii complexe de recuperare sportivă și medicală, în parteneriat cu DECATHLON, pentru afecțiuni ortopedice, posttraumatică, postoperatorii, reumatologice, neurologice prin cabinetul de fiziokinetoterapie și consultații pentru patologie specifică specialității ORL (afecțiuni ale nasului, gâtului și urechilor) prin cabinetul de ORL, într-un spațiu generos, cu dotare complexă.

Inaugurarea noului sediu a avut loc duminică, 07.05.2023. „Ce poate fi mai frumos decât inaugurarea cabinetelor de ORL și Fiziokinetoterapie sub sigla DINA Sports & Recovery chiar de ziua mea de naștere alături de oameni minunați ! Vă multumim tuturor celor care azi ne-au trecut pragul și au fost alături de noi”, a transmis doctorul Violeta Dina.

Adrian Dina este Profesor doctorand, licențiat in fiziokinetoterapie și educație fizica și sport , absolvent al Facultății de Educație fizica și Sport din cadrul Universității din Craiova, absolvent al Facultății de Stinte Medicale și Comportamentale specializare fiziokinetoterapie din cadrul Universității Constantin Brâncuși Targu Jiu, Master in Sport și Management in Sport Universitatea din Craiova.

Violeta Dina este medic primar ORL, absolventă a Facultății de Medicină generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Craiova. A absolvit masterul în Managementul serviciilor de sănătate din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Craiova și deține un atestat în Managementul serviciilor de sănătate. Este unul dintre cei mai apreciați medici, fiind descrisă de pacienți drept un foarte bun profesionist, om cu suflet mare, empatic și cu mult bun simț. 
Când pasiunea și seriozitatea se îmbină cu profesionalism rezultă DINA SPORTS & RECOVERY! 


Pentru programări sunați la:
- 0729823759 - cabinet ORL
- 0760288198 - cabinet Fiziokinetoterapie

Galerie foto






Vizualizări: 1,097

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste