(închide)

Două spitale din Gorj angajează consilieri juridici

 

Două unități sanitare din județul Gorj caută să angajeze consilieri juridici! Este vorba despre Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu și Spitalul Orășenesc Rovinari.

Spitalul Orăşenesc „Sf. Ştefan” din Rovinari organizează concurs de recrutare pentru ocuparea perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de consilier juridic IA studii superioare (S) la Compartiment Contencios pe perioadă nedeterminată, normă întreagă 8 ore /zi; 40 ore /săptămână. 15 mai 2023, ora 14.00 este termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs.

Detalii pe: http://posturi.gov.ro/anunt/consilier-juridic-ia-spitalul-orasenesc-sf-stefan-din-rovinari-judetul-gorj/

De asemenea, și Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu a scos la concurs postul vacant de consilier juridic la Compartimentul juridic IA cu normă întreagă. Condiția este ca persoanele care vor participa la concurs să aibă minimum 6 ani și 6 luni vechime ca și consilier juridic. Dosarele se depun până pe data de 18 mai, iar proba scrisă va avea loc pe 26 mai.  

Detalii pe: https://www.spitalgorj.ro/2023/05/05/anunt-ocupare-post-vacant-consilier-juridic-la-compartimentul-juridic-al-sju-tg-jiu/

Vizualizări: 358

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste