(închide)

Elev din Motru admis la Medicină București. Profesor: „Sunt convinsă că va deveni un medic, probabil neurochirurg, excepţional, atât din punct de vedere profesional, cât şi uman!”

 

Părinți mândri și fericiți, profesori care și-au pus amprenta asupra destinului elevilor dumnealor și copii inteligenți, muncitori și idealiști! Este, spre bucuria tuturor, o situație des întâlnită în aceste zile, după afișarea rezultatelor la examenul de admitere la facultate! Mulți elevi din municipiul Motru au avut rezultate excepționale sau foarte bune la examenele de admitere la facultate, unul dintre aceștia fiind și Alin Băiceanu.  Absolvent al Colegiului Național „George Coșbuc” din Motru, Alin Băiceanu este descris ca fiind un elev de excepție, creativ, inteligent, carismatic, muncitor. Tânărul a ales profesia de medic din motive personale, din dorința ca peste ani să își poată ajuta semenii! 

Profesorul Minodora Giurcă, diriginta adolescentului în cei patru ani de liceu, spune despre el că va ajunge un medic neurochirurg de excepție! Alin Băiceanu a fost admis la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București.

„I-am fost profesor diriginte lui Alin Băiceanu pe parcursul celor 4 ani de liceu, la Colegiul Naţional George Coşbuc Motru şi vă pot spune că a fost un elev de excepţie, foarte inteligent, creativ, receptiv, cu o capacitate de analiză, de sinteză şi de generalizare deosebită. Alin este un tânăr entuziast, idealist, empatic şi carismatic. Este unul dintre acei tineri foarte bine pregătiţi care au la dispoziţie o plajă extinsă a profesiilor pentru care pot opta, dar care a ales profesia de medic din motive personale, bazate pe altruism, pe dorinţa de a - şi ajuta semenii. Sunt convinsă că va deveni un medic, probabil neurochirurg, excepţional, atât din punct de vedere profesional, cât şi uman. Mi-aţi cerut să vă vorbesc despre Alin Băiceanu, dar nu pot încheia fără a menţiona că în clasa de ştiinţe ale naturii, în care acesta a fost elev, au fost şi alţi elevi cu rezultate foarte bune la învăţătură, care sunt acum studenţi la medicină sau la alte facultăţi. Eu sunt foarte mândră de realizările fiecăruia dintre ei”, a transmis profesorul Minodra Giurcă.

Părinții tânărului sunt foarte mândri de realizările fiului și le-au mulțumit profesorilor care i-au ghidat pașii în anii de liceu și nu numai. „Mulțumim doamnelor profesoare Elena-Maria Zavoianu , Nadia Breazu , doamnei diriginte Minodora Giurcă pt susținerea și încrederea acordată baitului nostru care a fost admis la UMFCD București!”.

Colega lui Alin din liceu îi va deveni colegă de facultate

Mândră de realizările elevilor săi este și diriginta Minodora Giurcă. Profesorul a vrut să o felicite și pe eleva Cristina Nistoran, olimpică și elevă de excepție” „Vreau să nominalizez o altă elevă de excepţie, Nistoran Cristina, care este, ca şi Alin, studentă la Universitatea de Medicină "Carol Davilla" din Bucureşti. Ambii au participat de - a lungul anilor de liceu la diverse concursuri, remarcându-se prin calificarea la faza naţională a olimpiadei de de biologie, iar acum prin obţinerea unor punctaje remarcabile la examenul de admitere. Alin este absolvent al Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Motru, iar Cristina este absolventă a Şcolii Gimnaziale Broşteni”, a spus profesorul Minodora Giurcă de la CNGC Motru.

Felicitări tuturor! Mult succes pe viitor!

Vizualizări: 14,713

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste