(închide)

Eleve din Motru, premiul I la faza națională a Olimpiadei de Științe Socio-Umane

 

Pasiunea, munca și ambiția au adus și anul acesta premii importante Școlii Gimnaziale Nr.1 din municipiul Motru! Patru eleve au câștigat premii importante la etapa națională a Olimpiadei de Științe Socio-Umane, la disciplina Educație socială, desfășurată la Slobozia, în perioada 7-11 aprilie 2023

Etapa națională a Olimpiadei de Științe Socio-Umane, la disciplina Educație socială, desfășurată la Slobozia, a avut loc în perioada 7-11 aprilie 2023. Patru eleve ale Școlii Gimnaziale Nr. 1 Motru s-au aflat pe podiumul competiției. Locul 1, cu nota 9,80, a fost ocupat de echipajul format din elevele Miruna Duralia și Emma Cojocaru, iar locul II, cu nota 9,70, a fost atribuit elevelor Adela Curelea și Măreșescu Ștefania. Fetele sunt eleve în clasele a VII -a și a VIII-a. 

„Obținem rezultate deosebite la competițiile la care participăm. Laudele merg de data aceasta la elevele școlii care au reprezentat cu cinste județul la etapa națională a Olimpiadei de Științe Socio-Umane, la disciplina Educație socială, desfășurată la Slobozia, în perioada 7-11 aprilie 2023. Formate din eleve de clasa a 7-a și a 8-a, echipajele noastre s-au mobilizat exemplar și au reușit să aducă două premii importante. Locul 1, cu nota 9,80, a fost ocupat de echipajul format din elevele Miruna Duralia și Emma Cojocaru, iar locul II, cu nota 9,70, a fost atribuit elevelor Adela Curelea și Măreșescu Ștefania. Reușita lor este cu atât mai spectaculoasă, cu cât anul acesta subiectele au avut o structură nouă, care a necesitat o abordare diferită, căreia, se pare, fetele noastre iubitoare de cărți, i-au făcut față cu succes. Grija pentru aproapele aflat în suferință, preocuparea pentru identificarea celor mai potrivite soluții, exersarea voluntariatului încă din clasele primare, au condus la acest rezultat extraordinar”, a transmis conducere unității școlare din Motru.
Felicitări, fetelor!

Vizualizări: 847

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste